voorstellinspagina header 800 x320.jpg
pubquiz_SSBU_juni2018©dorienhein-3460.jpg

studenten

last minute prijs: € 10
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student (MBO, HBO of WO) vanaf 12.00 uur diezelfde dag voor € 10 een kaartje kopen, op vertoon van je bewijs van inschrijving en een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar). Reserveren is niet mogelijk. Je kunt overdag wel bellen met de kassa (030 2302023) om te vragen of de voorstelling uitverkocht zal raken. De lastminute studentenkorting geldt voor één kaart per persoon, korting op korting is niet mogelijk en de hoogste korting geldt.

CJP
Wil je zeker zijn van een plaats en toch liever reserveren? Met je CJP ontvang je € 5 korting (geldt niet voor 3e rang en prijzen van € 10 of lager).

kunstvakstudenten
Voor studenten van HKU Theater en studenten van de bachelor- of masteropleiding Media en Cultuur aan de UU hebben we speciale regelingen. Meer informatie vind je hieronder.

 • UU-THTRPS

  Volg je een bachelor- of masteropleiding Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht? Dan kun je voor € 190 een UU-THTRPS (theaterpas) kopen, die vrijwel onbeperkt toegang geeft tot voorstellingen in Het Huis Utrecht, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht. Uitgezonderd zijn de cabaret- en (grotere) musicalvoorstellingen in de Grote Zaal. 

  hoe werkt het?
  De UU-THTRPS is te koop bij de balie van Stadsschouwburg Utrecht, op vertoon van je legitimatie en bewijs van inschrijving (UU/Media en Cultuur). De pas is persoonlijk en geeft vanaf één maand voor de datum van een voorstelling kosteloos recht op 1 kaart voor eigen gebruik. De pas is te koop van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur, dus niet voor aanvang van voorstellingen, en is geldig t/m 31 augustus 2023. Heb je vragen over de UU-THTRPS? Onze baliemedewerkers beantwoorden ze graag. Zij zijn bereikbaar via kassa@ssbu.nl of 030-2302023.

 • HKU-THTRPS

  Studenten van de HKU kunnen met de HKU-THTRPS vrijwel onbeperkt naar voorstellingen van Het Huis Utrecht, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht. Voor 150 euro kunnen studenten met deze passe-partout t/m 31 augustus 2023 (bijna) alle voorstellingen bezoeken.

  Vanaf één maand voor de datum van de voorstelling geeft de HKU-THTRPS kosteloos recht op 1 kaart voor alle voorstellingen in Het Huis Utrecht, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht. Met uitzondering van cabaret- en (grotere) musicalvoorstellingen in de Grote Zaal. 

  Op vertoon van je HKU-opleiding en je legitimatiebewijs is de pas te koop bij de balie van Stadsschouwburg Utrecht. Dit kan alleen van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur, dus niet voor aanvang van voorstellingen. De pas is persoonlijk. Heb je vragen over de HKU-HTRPS? De balie van Stadsschouwburg Utrecht beantwoordt ze graag. De balie is te bereiken via kassa@ssbu.nl of 030-2302023.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]