voorstellinspagina header 800 x320.jpg
pubquiz_SSBU_juni2018©dorienhein-3460.jpg

studenten

last minute prijs: € 10
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student (MBO, HBO of WO) vanaf 12.00 uur diezelfde dag voor € 10 een kaartje kopen, op vertoon van je bewijs van inschrijving en een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar). Reserveren is niet mogelijk. Je kunt overdag wel bellen met de kassa (030 2302023) om te vragen of de voorstelling uitverkocht zal raken. De lastminute studentenkorting geldt voor één kaart per persoon, korting op korting is niet mogelijk en de hoogste korting geldt.

CJP
Wil je zeker zijn van een plaats en toch liever reserveren? Met je CJP ontvang je € 5 korting (geldt niet voor 3e rang en prijzen van € 10 of lager).

kunstvakstudenten
Voor studenten van HKU Theater en studenten van de bachelor- of masteropleiding Media en Cultuur aan de UU hebben we speciale regelingen. Meer informatie vind je hieronder.

 • UU-THTRPS

  Studenten van de bachelor- of masteropleiding Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht kunnen met de UU THTRPS vrijwel onbeperkt naar voorstellingen van Het Huis Utrecht, Theater Kikker, SPRING en Stadsschouwburg Utrecht. Voor 190 euro kunnen studenten met deze passe-partout t/m 31 augustus 2022 (bijna) alle voorstellingen bezoeken.

  Vanaf één maand voor de datum van de voorstelling geeft de UU-THTRPS kosteloos recht op 1 kaart voor alle voorstellingen in Het Huis Utrecht, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht. Met uitzondering van cabaret- en (grotere) musicalvoorstellingen in de Grote Zaal. Voor SPRING geldt dat kaarten één week voor de voorstelling verkrijgbaar zijn.

  Op vertoon van je inschrijfbewijs van de bachelor- of masteropleiding Media & Cultuur en legitimatie is de pas te koop bij de balie van Stadsschouwburg Utrecht. Dit kan alleen van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur, dus niet voor aanvang van voorstellingen. De pas is persoonlijk. Heb je vragen over de UU-THTRPS? De balie van Stadsschouwburg Utrecht beantwoord ze graag. De balie is te bereiken via kassa@ssbu.nl of 030-2302023.

 • HKU-THTRPS

  Studenten van de HKU kunnen met de HKU-THTRPS vrijwel onbeperkt naar voorstellingen van Het Huis Utrecht, Theater Kikker, SPRING en Stadsschouwburg Utrecht. Voor 150 euro kunnen studenten met deze passe-partout t/m 31 augustus 2022 (bijna) alle voorstellingen bezoeken.

  Vanaf één maand voor de datum van de voorstelling geeft de HKU-THTRPS kosteloos recht op 1 kaart voor alle voorstellingen in Het Huis Utrecht, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht. Met uitzondering van cabaret- en (grotere) musicalvoorstellingen in de Grote Zaal. Voor SPRING geldt dat kaarten één week voor de voorstelling verkrijgbaar zijn.

  Op vertoon van je HKU-opleiding en je legitimatiebewijs is de pas te koop bij de balie van Stadsschouwburg Utrecht. Dit kan alleen van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur, dus niet voor aanvang van voorstellingen. De pas is persoonlijk. Heb je vragen over de HKU-HTRPS? De balie van Stadsschouwburg Utrecht beantwoord ze graag. De balie is te bereiken via kassa@ssbu.nl of 030-2302023.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]