slideshowlandingpag_wat doe jij vanavond 2324.jpg

studenten

last minute prijs: € 12,50
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student (MBO, HBO of WO) vanaf 24 uur voor de voorstelling online, aan de balie of telefonisch (030-2302023) voor € 12,50 een kaartje kopen. Bij de kaartcontrole wordt gevraagd naar een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar) of bewijs van inschrijving. De lastminute studentenkorting geldt voor één kaart per persoon, korting op korting is niet mogelijk en de hoogste korting geldt.

CJP
Wil je al eerder zeker zijn van een plaats en toch liever reserveren? Met je CJP ontvang je € 5 korting (geldt niet voor 3e rang en prijzen van € 10 of lager).

kunstvakstudenten
Voor studenten van HKU Theater hebben we de HKU-THTRPS. Meer informatie vind je hieronder.

  • HKU-THTRPS

    Studenten van HKU Theater kunnen met de HKU-THTRPS vrijwel onbeperkt naar voorstellingen van Podium Hoge Woerd, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht. Voor € 75 kunnen studenten met deze passe-partout t/m 31 augustus 2024 (bijna) alle voorstellingen bezoeken.

    Vanaf één maand voor de datum van de voorstelling geeft de HKU-THTRPS kosteloos recht op 1 kaart voor alle voorstellingen in Podium Hoge Woerd, Theater Kikker en Stadsschouwburg Utrecht (uitgezonderd festivals).

    Op vertoon van je HKU-opleiding en je legitimatiebewijs is de pas te koop bij de balie van Stadsschouwburg Utrecht. Dit kan alleen van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur, dus niet voor aanvang van voorstellingen. De pas is persoonlijk. Heb je vragen over de HKU-THTRPS? De balie van Stadsschouwburg Utrecht beantwoordt ze graag. De balie is te bereiken via kassa@ssbu.nl of 030-2302023.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]