2660

steun ons

Stadsschouwburg Utrecht is er voor iedereen. Wij willen een bruisend cultureel programma bieden, nu en in de toekomst. Dat is het doel. Steun ons en daarmee ook vele artiesten en gezelschappen. Samen zorgen we voor een rijk cultureel aanbod in Utrecht. Bovendien ondersteun je met jouw gift onze ambitie om alle Utrechtse scholieren minimaal één keer in hun basisschooltijd de schouwburg te laten bezoeken.

jouw voordeel

Stadsschouwburg Utrecht heeft een ANBI- status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een organisatie met ANBI-status wordt erkend door de Belastingdienst als een instelling die zich inzet voor het algemeen nut, zoals bijvoorbeeld liefdadigheidsinstellingen en culturele instellingen.

belastingvoordeel
Dit heeft bijzondere belastingregels als gevolg. Zo is Stadsschouwburg Utrecht vrijgesteld van betaling van schenk- en erfbelasting en komt elke schenking in zijn geheel ten goede aan onze activiteiten. Bovendien is er sprake van een bijzonder belastingvoordeel voor zowel bedrijven als particulieren.

lees meer over de fiscale voordelen 

jouw voordeel
jouw voordeel

subsidienten bedankt

Stadsschouwburg Utrecht wordt gesteund door overheden, fondsen en andere subsidiënten. We willen deze organisaties hartelijk bedanken voor hun steun aan het gebouw, de programmering en onze bijzondere projecten, onder meer gericht op duurzaamheid, educatie en participatie.

 

subsidienten bedankt
subsidienten bedankt

Kies een taal