2921

Er is nog ruimte...

Stadsschouwburg Utrecht is een bruisende locatie waar dagelijks meerdere activiteiten plaatsvinden. Tussen het volle en ver vooruit geplande theaterprogramma zit vaak nog verrassend veel ruimte verborgen. We zijn naast theater, ook een huis van de stad. Een plek voor ontmoeting. En we hebben de ideale locatie en ruimtes om ontmoetingen te faciliteren. Ook úw gasten zijn van harte welkom bij ons! Van business event tot private party: er is nog ruimte!

contact

hybride bijeenkomsten

De combinatie van een live event met een sterke live stream verbinding vergroot de capaciteit van uw event. Met onze hoogwaardige audiovisuele techniek streamen wij inhouse zodat u verzekerd bent van een zorgeloze ‘live’ experience.

lees meer
hybride bijeenkomsten
hybride bijeenkomsten

waarom kiezen voor ons?

  • Veelzijdige zalen en foyers
  • Hoogwaardige technische faciliteiten
  • Gastronomische keuken
  • Enthousiast, gastvrij en vakkundig team
waarom kiezen voor ons?
waarom kiezen voor ons?

geïnteresseerd?

Wilt u een ruimte huren of een op maat gemaakte offerte? Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen of teruggebeld worden? Of wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van speciale aanbiedingen en acties?
Stuur een e-mail naar verhuur@ssbu.nl of bel 030-2324150.

contact

plattegrond en capaciteit per ruimte

Fantastische avond in Zindering

DC030

Inspirerende avond, mede dankzij de goede organisatie en de prachtige locatie

4YoungPeople

Alles was uitstekend verzorgd door het team van Stadsschouwburg Utrecht. Wat een prachtige locatie om elkaar te ontmoeten en workshops te houden. Wij komen zeker terug.

Nobbe Mieras Trainingen

Kies een taal