TPJ_SSBU_ClubNU_portretten22_23_liggend_web_15.jpeg
27022022_pubquiz©dorienhein-2233.jpg
19052021_TheFutureIsNow#9©DorienHein-4782.jpg

Club NU – kijkt verder

Ben jij nieuwsgierig naar culturele verrassingen? Bezoek je ons weleens, als je bijvoorbeeld naar cabaret gaat? Ben je benieuwd naar wat de schouwburg nog méér te bieden heeft? Of ben je nog nooit bij ons binnen geweest? Kom langs!

Club NU is onze selectie van toegankelijke evenementen waarvan wij denken dat ze aansluiten bij jou. Zodat je verrast wordt, in de lach schiet, een traantje laat en geraakt wordt. Weleens toilet-cabaret gezien? Dat kan zomaar gebeuren bij The Future is Now!

extra's
Er zijn vaak extra’s, zoals een nagesprek met de makers of draaiende dj’s. Of andere interessante activiteiten, georganiseerd door de zes creatievelingen van het Club NU-programmapanel. Genoeg om je hele jaar mee te vullen. Of gewoon één keertje, omdat je nieuwsgierig bent. Blijf op de hoogte via deze pagina en Instagram

Club NU tipt voorstellingen (zie selectie hieronder)
Een selectie van diverse laagdrempelige shows in de grote én kleine zaal. Met bekende en onbekende makers. Fris, actueel, verrassend, herkenbaar, hilarisch, maatschappijkritisch en wereldwijs. Dát zijn de ingrediënten van deze culturele must-see-mix. Om je vrienden mee naartoe te nemen. Nieuwsgierig? Kom kijken.

Club NU bestaat uit vier onderdelen:

 • 1. the future is now

  Ga mee op jonge makers-safari door de schouwburg. Wij voeren je in kleine groepjes langs ongewone plekken in ons gebouw, waar jonge theatermakers voor je neus opduiken. Dat is spannend, grappig, mooi en best wel persoonlijk. Geen verrekijker, wél een drankje in je hand. Ze zijn een belofte voor de toekomst, spot ze nu al.

 • 2. niet zomaar een pubquiz

  Twee comedians en één begenadigd pianist. Voeg hier unieke en prikkelende vragen aan toe. Meng dit met sketches, raps en een snuf levenslied. Breng op smaak met buitengewone bonusrondes. En voilá: je hebt Niet Zomaar een Pubquiz, het recept voor een perfecte zondagavond! Check in de agenda de aankomende edities!

 • 3. de luisterbar

  Wil je écht luisteren naar dj’s? Houd je van bijzondere/obscure/gave non-dance platen? Wil je een plaat van begin tot het einde horen? DJ Kardi Pasayan en een gast DJ van Utrechtse bodem nemen je mee in hun muzikale wereld. Zak achterover met een cocktail in je hand, geniet van ervaring en onthaast. Check in de agenda de aankomende edities!

 • 4. programmapanel

  We presenteren ons programmapanel: Luc, Anne, Sara, Reinier en Nouchka. Deze jonge creatievelingen organiseren met passie en vanuit hun culturele hart evenementen (rondom voorstellingen of los daarvan) om hun vrienden en/of de jouwe mee naartoe te nemen. Bijvoorbeeld een kussengevecht. Kom hen ontmoeten. 

  Ieder voorjaar werven wij nieuw talent voor het Club NU programmapanel. Blijf op de hoogte via vacatures en Instagram.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]