workshop

voortgezet onderwijs

Overweeg je als docent met een groep leerlingen naar een bepaalde (school)voorstelling te komen? Of wil je meer weten over het educatieve aanbod van een gezelschap of een workshop organiseren rondom het bezoek aan een voorstelling? Neem dan contact op met onze medewerker educatie via 030-2324106 of educatie@ssbu.nl. Scholen uit de stad Utrecht kunnen ook terecht bij Cultuur & School Utrecht, het coördinatiepunt en kennisplatform voor cultuuronderwijs in de stad.

Lees hieronder alvast meer over hoe je kunt reserveren en welke spelregels er gelden bij een groepsbezoek.
Of neem eerst een kijkje bij onze selectie jongerenvoorstellingen

  • reserveren

    Omdat we het belangrijk vinden dat jonge mensen in aanraking komen met theater houden we de prijzen laag: scholieren kunnen voor € 10 naar bijna alle voorstellingen, behalve naar cabaret in de Grote Zaal en enkele bijzondere producties.

    Als je wilt reserveren voor een groep scholieren is het handig om precies te weten hoeveel kaarten je nodig hebt en hoe je die wilt betalen. Wanneer je via de Cultuurkaart met een weborder betaalt, hou dan het 4-cijferige nummer bij de hand. Voor reserveringen, betalen met de cultuurkaart of andere informatie: mail naar educatie@ssbu.nl of bel 030-2324106.

  • groepsbezoek

    We willen graag dat iedereen geniet van een bezoek aan de schouwburg. Omdat de dynamiek van groepen vaak anders is dan bij individuele bezoekers hebben we een aantal spelregels opgesteld. We gaan ervan uit dat het theaterbezoek wordt voorbereid in de les en dat de regels worden doorgenomen met de groep. De educatiemedewerker van het theater, het gezelschap of het festival kan daarbij ondersteunen. 

    spelregels

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]