2728

kortingen voor studenten

Met maar liefst zestigduizend studenten is Utrecht een echte studentenstad. Daarom speciaal voor jullie een aantal kortingen die de drempel om een voorstelling te bezoeken misschien wat kunnen verlagen. Altijd weten wat er speelt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student (MBO, HBO of WO) vanaf 24 uur voor de voorstelling online, aan de balie of telefonisch (030-2302023) voor € 12,50 een kaartje kopen. Bij de kaartcontrole wordt gevraagd naar een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar) of bewijs van inschrijving. De lastminute studentenkorting geldt voor één kaart per persoon, korting op korting is niet mogelijk en de hoogste korting geldt.

Met de CJP-pas krijg je een korting van € 5 op veel theatervoorstellingen  (geldt niet voor 3e rang en prijzen van € 10 of lager). Heb je nog geen CJP, bestel hem nu! Let op: voor het afsluiten van een CJP moet je jonger zijn dan 30 jaar.

Voor studenten van HKU Theater hebben we de HKU-THTRPS. Met deze pas kunnen HKU-studenten en alumni ’s (tot twee jaar na afstuderen) van de studierichtingen Acting, Docent Theater, Interactive Performance Design, Writing for Performance, Theatre Design en Master Scenography vrijwel onbeperkt naar voorstellingen in Stadsschouwburg Utrecht. 

Vanaf één maand van tevoren kun je telefonisch of aan de balie een kaartje kopen. Uitgezonderd zijn verhuringen en festivals. De pas is strikt persoonlijk.

De pas is te koop bij de balie van de schouwburg voor € 75, op vertoon van de collegekaart (of een bewijs van afstuderen) en een legitimatiebewijs. Openingstijden voor aanschaf van de pas: ma t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur. De pas is geldig t/m 31 juli 2024.

heb je nog vragen?

Vragen over bijvoorbeeld de HKU-THTRPS? Onze baliemedewerkers beantwoorden ze graag. De balie is te bereiken via kassa@ssbu.nl of 030-2302023.

heb je nog vragen?
heb je nog vragen?

Kies een taal