2839

voortgezet onderwijs

informatie voor docenten 

Omdat we het belangrijk vinden dat jonge mensen in aanraking komen met theater houden we de prijzen laag. Scholieren kunnen voor ‚ā¨ 13 naar bijna alle voorstellingen (uitgezonderd enkele bijzondere producties).

Overweeg je met een groep leerlingen naar een bepaalde (school)voorstelling te komen? Of wil je meer weten over het educatieve aanbod van een gezelschap of een workshop organiseren bij een voorstelling? Neem dan contact op met onze medewerker educatie via 030-2324106 of educatie@ssbu.nl. Scholen uit de stad Utrecht kunnen ook terecht bij Cultuur & School Utrecht, het co√∂rdinatiepunt en kennisplatform voor cultuuronderwijs in de stad. 

reserveren

Als je wilt reserveren voor een groep scholieren is het handig om precies te weten hoeveel kaarten je nodig hebt en hoe je die wilt betalen. Wanneer je via de Cultuurkaart met een weborder betaalt, hou dan het 4-cijferige nummer bij de hand. Voor reserveringen, betalen met de cultuurkaart of andere informatie: mail naar educatie@ssbu.nl of bel 030-2324106.

reserveren
reserveren

Kies een taal