Ma... jesteit

Ma... jesteit

Jetty Mathurin e.a.

Grote Zaal

Show

met lunch

drankje inclusief

zo 12 mei 2024

15:30 - 17:30

Een hartverwarmende persoonlijke Moederdagshow

Je bent vanaf 12.30 uur welkom (zie randprogramma).

Het wordt tijd om moeders van hun voetstuk te halen. De Superheldencape los te maken die hun kinderen hen vaak omdoen. "Ma... jesteit", is een muzikale theatervoorstelling die Moederdag viert door moeders te laten zien als de menselijke wezens die ze stiekem eigenlijk zijn. Op deze bijzondere dag in de Stadsschouwburg Utrecht, hoeven moeders geen ‘Queen Mother’, heldin en ook niet perfect te zijn. Gelukkig maar want het zijn uiteindelijk ook maar gewoon mensen en zo'n sokkel is best hoog als je ervan af valt. 

humor, muziek en verhalen
Theatermaker Jetty Mathurin, comedian Lovela Telesford, comedian Howard Komproe en de muzikale klanken van Sarah-Jane met 4 the culture, nemen je mee op een reis door de alledaagse heldendaden en strubbelingen van moeders. Met humor, muziek en verhalen maken we van 'Ma... jesteit' is een feestelijke viering van moederschap in al haar vormen. Kom je ook?

Je entreekaarten zijn geldig voor het randprogramma én de theatershow. Voor de lunch heb je een apart kaartje nodig. Prijs: € 27 (exclusief drank).  

13:00 - 14:00 uur 
moederdaglunch (3 gangen) 

13:45 uur
Performance: Spokenword door Bnice Poetry

14:15 - 15.15 uur
Interactieve lezing Angisa tot Koto van Andy Arduin (Sanisa Nederland) incl. demonstratie aankleding van het model in de Koto klederdracht.

13:00 - 15:30 uur
Shoppen in de foyers op de mini Moederdagmarkt bij diverse ondernemers (Momo Creations, Nzuri Creates, Namu designs, Nyansa living, Evita’s art, Savannah Bay books)

Relaxen bij YEMA stoelmassage en maak je nagels mooi bij Honeynails Flex Studio in de foyer op de begane grond.

De Komproeven producten stand (liquorettes & de sausjes) van Howard Komproe is aanwezig met kip & vegan worstenbroodjes.

Trek in Surinaamse koek? Loop langs bij Bieke’s Kitchen.

15:15 uur
Dutch Dholi performance (one woman Brassband)

15:30 uur
Theatervoorstelling grote zaal: Ma.. jesteit! inclusief pauze.

De ondernemersmarkt is ook in de pauze te bezoeken.

spel: Jetty Mathurin, Howard Komproe, Lovella Telesford, muziek: Sarah-Jane met 4 The Culture, regie: Glynis Terborg, productie: SSBU i.s.m. Mathurin Management en Producties, randprogramma:  Tori Oso Utrecht i.s.m. Macnack Verbindt. foto: quintyophelia, MUA: @teshura_styling en @vanessacristina_muah, muziek: Sarah-Jane met 4 The Culture (Mr. Jetfly & Cho) 

 

Ma... jesteit

Jetty Mathurin e.a.

Ma... jesteit

selecteer datum en tijd

zo 12 mei 2024

15:30 - 17:30

€ 28,50 / € 24,50 / € 18,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

lunch

13:00 - 14:00

€ 27,00

koop kaarten

moederdaglunch (3 gangen) 13.00 - 14.00 uur

Je entreekaarten zijn geldig voor het randprogramma én de theatershow. Voor de lunch heb je een apart kaartje nodig. Prijs: € 27 (exclusief drank).  

•  voorgerecht: taro-soep
•  hoofdgerecht: tjiem tjiem-kip (halal), basmatirijst, gesauteerde kouseband, bakbanaan en komkommerzuur
•  nagerecht: boyo met orgeade-ijs

Deze lunch is door Judith Cyrus  (zie foto) samengesteld en bereid i.s.m. Zindering. Eet je liever vegetarisch? Geef het door aan de bediening. Judith is aanwezig om haar kookboeken Paramaribo en Toespijs te verkopen en signeren. Pianist Keys speelt muziek tijdens de lunch.

moederdaglunch (3 gangen) 13.00 - 14.00 uur
moederdaglunch (3 gangen) 13.00 - 14.00 uur

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal