DANSLAB on tour #2 10+

DANSLAB on tour #2 10+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Blauwe Zaal

Dans

vr 07 jun 2024

19:30 - 20:30

Een wervelende voorstelling van een nieuwe generatie dansmakers

In DANSLAB on tour #2 volgen choreografieën van een nieuwe generatie makers in de hedendaagse dans elkaar in razendsnel tempo op. De wervelende dansvoorstelling bestaat uit een bijzondere mix van dansstukken o.a. gemaakt door Thirza Riphagen.

Thirza Riphagen maakte indruk met haar choreografieën Kubus en Offline tijdens DANSLAB on tour #1 en komt deze editie met een spetterend nieuw stuk. Daarnaast ontdek je als eerste het werk van Liam Francis, de winnaar van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC) SALLY partner award en zal Jennifer Romen opnieuw het Danslab betreden en ons verbazen met haar visuele dansstukken.

Alle choreografieën zijn ontwikkeld in het Danslab, dé werkplaats voor innovatie in hedendaagse dans van SALLY en talentontwikkelaar VIA ZUID.
In dit danslaboratorium is volop geëxperimenteerd met nieuwe dansstijlen, moderne interpretaties, uitdagende thema’s en onverwachte combinaties. Met een explosie van vernieuwende hedendaagse dans tot gevolg.

Ook het publiek wordt opgenomen in het dansexperiment, want het interactieve dansspel uit DANSLAB on tour #1 komt terug! Deze game zet het hele publiek in beweging en de zaal op z’n kop.

makers: Thirza Riphagen, Liam Francis, Sellam El Achari, Jennifer Romen, foto's: Tycho Merijn, www.sallydm.nl

DANSLAB on tour #2 10+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

DANSLAB on tour #2 10+

selecteer datum en tijd

vr 07 jun 2024

19:30 - 20:30

€ 14,00 / t/m 18 jaar € 10,00

koop kaarten

“SALLY Dansgezelschap Maastricht heeft thema’s gekozen die te maken hebben met de presentatie van je eigen persoon, je optreden, zeg maar: je performance. Twee solo’s en een duet tonen verschillende aspecten van dit gegeven, dat voor de beoogde leeftijdsgroep van vitaal belang is in deze tijden, waarin performance en performing zo’n wezenlijk onderdeel van het bestaan in is gaan nemen.”

Theaterkrant

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal