SSBU_slides_800x320_DEF4.jpg

culinair genieten

Naast het culturele aanbod valt er ook culinair veel te genieten. De keuken van Zindering bereidt vrijwel alles in huis. We werken met producten van topleveranciers, biologische boeren en lokale ambachtslieden. De chefs hechten veel belang aan eerlijk eten en hebben een feilloos gevoel voor de smaak van vandaag. Proef het ambachtelijke karakter van onze keuken: de natuur, het vakmanschap en het plezier waarmee het bereid is.

En petit comité bent u al van harte welkom! Wilt u met een groot gezelschap iets bijzonders beleven, dan bespreken we graag in overleg de mogelijkheden. Begint er al iets te borrelen? Wij kijken ernaar uit om samen met u uw plan op smaak te brengen!

hybride bijeenkomsten

De combinatie van een live event met een sterke live stream verbinding vergroot de capaciteit van uw event. Met onze hoogwaardige audiovisuele techniek streamen wij in inhouse zodat u verzekerd bent van een zorgeloze ‘live’ experience.
• Lees meer

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]