2640

founders en partners ...

Stadsschouwburg Utrecht toont een breed scala aan podiumkunsten met een accent op (gesubsidieerd) toneel, muziektheater, dans en cabaret, aangevuld met opera, musical, circus en show. Jeugdtheater is een belangrijk speerpunt in de programmering, met een aandeel van circa 20%. Ieder jaar genieten meer dan 200.000 bezoekers uit Utrecht en omstreken van ons mooie programma.  Een ambitieus programma met een aantal bijzondere (internationale) projecten. Bij deze projecten worden wij ondersteund door een alliantie van Utrechtse organisaties : de Schouwburg Foundation, partners, subsidiegevers en fondsen.

 Wil je ons ook steunen, bekijk hier de mogelijkheden.

 

Stadsschouwburg Foundation

De Stadsschouwburg Foundation bestaat uit Utrechtse ondernemers, organisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen en biedt ondersteuning aan onze culturele en educatieve projecten en bij renovaties. De leden van de Foundation komen een paar keer per jaar in de schouwburg bijeen voor een diner, met aansluitend een culturele activiteit. Door lid te worden van de Foundation dragen organisaties bij aan cultuur in de stad én verstevigen ze hun netwerk. 

Als waardering voor hun steun biedt Stadsschouwburg Utrecht aantrekkelijke voordelen, zoals: 
• Voorrang bij de start kaartverkoop
• Vrijkaarten voor een selectie voorstellingen|
• Diverse vormen van exposure

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde bedrijven contact opnemen via foundation@ssbu.nl.

founders: Douwe Egberts, GenDx, Genmab B.V. en Provincie Utrecht.

Stadsschouwburg Foundation
Stadsschouwburg Foundation

partners, subsidiegevers en fondsen

partners
Rabobank Utrecht, Van Poppel Croonen Advocaten, BSCMP, Phoenix Opleidingen, Rietmeesters Advocaten, Van Overhagen Vastgoed, PwC, Wijn & Stael Advocaten, Nexa Velo Advocaten, Hoog Catharijne, Bosselaar Strengers Legal Partners, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, ROC Midden Nederland, Hogeschool Utrecht, RSM, KAeP NOTARIS, Van Zoelen, Verweij Elektrotechniek, JINC Utrecht, International Welcome Centre Utrecht, Open ICT en Statement Real Estate, BPD bouwfonds gebiedsontwikkeling, Grafisch Lyceum Utrecht, ADJ, Axen Juristen BV.

subsidiegevers en fondsen
Gemeente Utrecht, Fonds Podiumkunsten

partners, subsidiegevers en fondsen
partners, subsidiegevers en fondsen

contact 
Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Sewan Mumcuyan via foundation@ssbu.nl.

Stadsschouwburg Utrecht bedankt zijn donateurs

Stadsschouwburg Utrecht bedankt zijn donateurs

Kies een taal