SSBU_by_night-@dorienhein-9797.jpg
IMG_0157 copy.JPG

steun ons

Stadsschouwburg Utrecht is er voor iedereen. Wij willen een bruisend cultureel programma bieden, nu en in de toekomst. Dat is het doel. Steun ons en daarmee vele artiesten en gezelschappen. Samen zorgen we voor een rijk cultureel aanbod in Utrecht. Bovendien ondersteun je met jouw gift onze ambitie om alle Utrechtse scholieren minimaal één keer in hun basisschooltijd de schouwburg te laten bezoeken.

subsidiënten bedankt!

Stadsschouwburg Utrecht wordt gesteund door overheden, fondsen en andere subsidiënten. We willen deze organisaties hartelijk bedanken voor hun steun aan het gebouw, de programmering en onze bijzondere projecten, onder meer gericht op duurzaamheid, educatie en participatie.

Wij bedanken: Gemeente Utrecht, Fonds voor de Podiumkunsten, Elize Mathilde, Fentener van Vlissingenfonds, FONDS 21, Gravin van Bylandt Stichting, kfHeinfonds, Lirafonds, Nederlands Letterenfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Utrechts Monumentenfonds, VSBfonds, Zabawas.

  • anbi-regeling

    Stadsschouwburg Utrecht is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De organisatie heeft tot doel het organiseren, produceren en uitvoeren van professionele, culturele, kunstzinnige en educatieve projecten.

    belastingvoordeel
    Dit heeft bijzondere belastingregels als gevolg. Zo is Stadsschouwburg Utrecht vrijgesteld van betaling van schenk- en erfbelasting en komt elke schenking in zijn geheel ten goede aan onze activiteiten. Bovendien is er sprake van een bijzonder belastingvoordeel voor zowel bedrijven als particulieren.

    lees meer over de fiscale voordelen 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]