logo Theater met Tolk.png (1)

gebaren- en blindentolken

Ook dit seizoen wordt een aantal voorstellingen getolkt, zowel voor slechthorenden als slechtzienden. We werken samen met Theater met Tolk voor gebarentolken en met Stichting Komt het zien! voor blindentolken. Houd de website in de gaten want de selectie wordt uitgebreid!

Dance on Mute
De voorstelling 'True Life' van Kalpanarts op 16 februari maakt onderdeel uit van Dance on Mute, een initiatief van Kalpanarts om dansvoorstellingen beter toegankelijk te maken voor mensen met een gehoorbeperking. In dit filmpje leggen Aruna en Theo je uit hoe het werkt. Een Woojer (riem die geluidsfrequenties omzet naar trillingen) kun je reserveren via het gezelschap: [email protected] Let op: er is een beperk aantal Woojers beschikbaar!

blindentolk
Een blindentolk verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een ‘meet & feel’-inleiding. Heb je een visuele beperking, bel de kassa (030-2302023) voor kaarten en vragen. Laat ons ook weten of je met een blindengeleidehond naar de voorstelling komt.

voorstellingen met audiodescriptie voor slechtzienden en blinden  

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]