12870-THE BEAUTY OF IT ALL ©Joris-Jan Bos.jpg

The beauty of it all

Nederlands Dans Theater 2

Grote Zaal
Dans

Veel mooier dan ‘The beauty of it allwordt een dansprogramma niet

The beauty of it all is een samenkomst van twee zwaargewichten die ieder een historisch NDT-werk opnieuw ten tonele zullen voeren, en een choreograaf die een nieuw werk zal creëren voor de NDT 2-dansers. Dit programma slaat de ultieme balans tussen het eren van NDT's nalatenschap en zijn rijke repertoire, en het creëren van ruimte voor nieuwe artistieke stemmen die het gezelschap van verrassende perspectieven voorzien.  

  • English text

    The beauty of it all brings together two heavyweights who will each re-stage a historic NDT work, and a choreographer who will create a new work for the NDT 2 dancers. This programme strikes the ultimate balance between honoring NDT's legacy and its rich repertoire, while creating space for new artistic voices that provide the company with surprising perspectives. 

  • inleiding

    Samen met een van de inleiders van het Nederlands Dans Theater wordt een verdieping gegeven in het repertoire, de achtergrond van choreografen, de thema’s binnen een voorstelling en het verloop van het creatieproces, aan de hand van beeldfragmenten en/of een vraaggesprek met een gast uit het gezelschap. Natuurlijk krijgt het publiek ook de gelegenheid om vragen te stellen tijdens deze persoonlijke kennismaking met het gezelschap. Wil je de inleiding bijwonen? Koop er dan een kaartje voor (€2,-).

  • makers en spelers

    foto: Joris-Jan Bos, www.ndt.nl

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]