Na Het Einde

Na Het Einde

Marmoucha

Blauwe Zaal

Muziektheater

dernière

drankje inclusief

vr 03 mei 2024

20:30 - 22:00

Ontdek de intense interacties tussen twee tegenpolen in een wereld van mondiale spanningen en persoonlijke tragiek

‘Na het Einde’ is een bizarre, tot nadenken stemmende en bij vlagen hilarische voorstelling die maatschappijkritische, humoristische en filosofische elementen vermengt. Gesitueerd in in het jaar 2030, belicht dit dystopische stuk thema’s als verlies, pijn, haat, wraak en karma. 

Deze diepgaande muziektheatervoorstelling neemt het publiek mee op een emotionele reis en ontrafelt de intense en complexe interacties tussen Ali El Jabali, een islamitische fundamentalist, en Christiaan Benders, man met neonazistische overtuigingen. Wanneer Christiaan een cruciale lening nodig heeft om zijn bedrijf, Benders BV, te redden, stuit hij op een onverwachte hindernis: zijn aanvraag wordt afgewezen door Ali. Deze afwijzing ontketent een reeks gebeurtenissen waarbij professionele grenzen vervagen en persoonlijke overtuigingen in conflict komen. De discussie escaleert naar een verhitte confrontatie, culminerend in een fysieke strijd. Blijven hun werelden botsen, of hebben ze meer gemeen dan gedacht?

spel en regie/bijdrage tekst: Karim El Guennouni en Mohammed Azaay, regieassistente: Guus Boswijk, dj & percussie: Mauricio Lobao, ud en Componist: Mohamed Ahaddaf, viool en muzikant: Julia Rusanovky, Sophie De Rijk: viool & muzikant,  auteur theaterteks: Enver Husicic, www.marmoucha.nl

Na Het Einde

Marmoucha

Na Het Einde

selecteer datum en tijd

vr 03 mei 2024

20:30 - 22:00

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal