Mensen zoals jij

Mensen zoals jij

WAT WE DOEN

Grote Zaal

Toneel

drankje inclusief

ma 29 apr 2024

20:00 - 21:45

Persoonlijk familie-epos over generaties die zwijgen

Mensen zoals jij is een persoonlijk familie epos over een familie die zwijgt. Drie generaties kunnen of willen niet praten over belangrijke gevoelens en gedachten. Het zwijgen wordt van generatie op generatie doorgegeven. Aan de eettafel praten ze met elkaar over van alles, maar niet over alles. Wat betekenen gesprekken als ziekte, verlangen en angst, niet op tafel mogen of kunnen komen?

tekst en regie: Floris van Delft, regieassistentie: Jasja Renne, spel: Imanuelle Grives, Simon Heijmans, Sigrid ten Napel en Juan Zyad, muziek: Haytham Safia, scenefoto's: Wannes Cré, www.watwedoen.nl

Direct aansluitend op de voorstelling vindt een kort nagesprek van maximaal 20 min. plaats in de zaal. Het nagesprek wordt begeleid door jongeren waarmee het gezelschap intensief samenwerkt en die samen met stichting In Dialoog zijn opgeleid tot gesprekleiders.

videoketting
Ook maken we een ‘videoketting’ waarin we de verhalen delen. Ken je dat? Een (familie)verhaal waarover wordt gezwegen, uit angst of ongemak? En dat erover praten toch oplucht? Deel je verhaal met ons en laten we samen de stilte doorbreken! Klik hier voor meer info over hoe je mee kan doen met ‘Match My Story’.

Mensen zoals jij

WAT WE DOEN

Mensen zoals jij

selecteer datum en tijd

ma 29 apr 2024

20:00 - 21:45

€ 28,50 / € 24,50 / € 18,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

Mensen zoals jij toont wel degelijk de kracht van het publiekelijk doorbreken van de stilte

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal