a night with QUEEN ANGELITO

a night with QUEEN ANGELITO

Orkater

Blauwe Zaal

Muziektheater

drankje inclusief

za 18 mei 2024

div. tijden

Een eclectische en muzikale onewomanshow van en door 'Ntianu Stuger'

‘a night with QUEEN ANGELITO’ wordt geschreven, gespeeld en gezongen door ‘Ntianu Stuger (Volkskrant-talent VAN 2023). De inspiratie komt van jazzlegende Eartha Kitt; haar muziek, haar imago van onaantastbaarheid, maar ook haar onstilbare honger naar erkenning en overgave. Stuger put uit interviews met Kitt, uit de Bijbel, uit het boek ‘All bout Love’ van bell hooks, uit de aesthetics van Jhené Aiko en uit de online-spiritualiteitsgemeenschap.

We zijn bij een legendarisch concert in een nachtclub. Vanavond neemt Queen Angelito je mee naar de liefdes die ze verloor, de liefde die ze niet kon verliezen omdat ze hem nooit had (yes you, daddy), maar bovenal naar de grootste liefde die ze vond: de pure, schaamteloze, ongenuanceerde liefde voor zichzelf. Want als de liefde die je voor jezelf voelt sterk genoeg is, overstijgt dat uiteindelijk toch de behoefte aan liefde van anderen?

Een eclectische onewomanshow die de vraag stelt waarom overgave in de liefde vaak voelt als zwakte, in plaats van een daad van hoop, moed of misschien zelfs verzet.

regie: Izaline Calister, muziek: Rui Reis Maia, foto: Anne Claire de Breij, www.orkater.nl

a night with QUEEN ANGELITO

Orkater

a night with QUEEN ANGELITO

selecteer datum en tijd

za 18 mei 2024

16:00

€ 19,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

za 18 mei 2024

20:30

€ 19,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal