IMG_0150 copy.jpg
ssbukids@dorienhein-1976.jpg
_DSC5590.jpg

adopteer een stoel

kinderen een theaterervaring rijker

Stadsschouwburg Utrecht wil graag dat ieder kind dat in Utrecht op de basisschool zit, minimaal één keer in zijn schoolloopbaan een voorstelling bezoekt in de schouwburg. Door het adopteren van een stoel in de Douwe Egbertszaal kun je ons helpen om deze doelstelling te realiseren. Het adopteren van een stoel kost € 750. Je kunt je betaling voldoen in vijf jaarlijkse termijnen van € 150. Wanneer je dat liever wilt, kun je ook in één keer of per maand betalen.

tegenprestatie
Als dank voor je donatie vermelden we je naam op de geadopteerde stoel en krijg je vijf jaar voorrang bij de start van de kaartverkoop voor het volgende theaterseizoen. Per geadopteerde stoel kun je twee plaatsen per voorstelling met voorrang bestellen. Dat wil niet zeggen dat je altijd op je ‘eigen’ stoel kunt zitten. Dat kunnen wij niet garanderen.

• fiscale voordelen
• machtigingsformulier

Vul het formulier in en stuur het ondertekend naar het retouradres, of mail het naar stoeladoptie@ssbu.nl.

contact 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barbara Lindenbergh, medewerker relatiebeheer, via 030-2324130 of stoeladoptie@ssbu.nl. 

avondlockdown

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid sluiten wij vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december onze deuren vanaf 17.00 uur. Ons dagcafé Mevr. Dudok blijft tot die tijd open. eveningclosure

Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) zijn verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt restitutie plaats. Heb je kaarten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.  

We doen ons best de actuele situatie doorlopend in onze agenda aan te passen. 

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]