Whispering a prayer

Whispering a prayer

Zino Schat

Blauwe Zaal

Dans

drankje inclusief

wo 18 sep 2024

20:30

Visueel verbluffend, vol mystiek, absurditeit, schoonheid en wreedheid

Als voormalig straatartiest heeft Zino Schat gezien dat cultuur echt impact heeft; verschillende mensen die samen een moment beleven, de urgentie van die verbinding is nu groter dan ooit. Voor ‘Whispering a Prayer’ slaat hij de handen ineen met visual artist Daijiro Hama om een nieuwe wereld te scheppen. Een visueel verbluffende wereld vol mystiek, absurditeit, schoonheid en wreedheid. Hier proberen drie dansers hun weg te vinden. Ze gaan de dialoog aan, leren luisteren en ontdekken nieuwe wegen om met elkaar het gesprek aan te gaan. 

Sinds 2013 bundelen Korzo en Nederlands Dans Theater (NDT) hun krachten om aanstormende dansmakers te begeleiden en een geschikt podium te bieden. Ieder jaar kiezen zij een choreograaf die zij ondersteunen bij het maken van een nieuwe productie, waarna die op tournee gaat. Zino Schat is gekozen voor 2024. Schat is een Nederlandse/Molukse danser, choreograaf en sound designer en oprichter van Fractal Collective.

choreografie: Zino Schat i.s.m. de performers: Giulio Hoxhallari, Alice De Maio en Nagga Giona Baldina, assistent choreograaf: Barbara Minacori, productie: Korzo | coproductie Nederlands Dans Theater (NDT) en Fractal Collective, foto: Gerrit Schreurs, www.korzo.nl

Whispering a prayer

Zino Schat

Whispering a prayer

selecteer datum en tijd

wo 18 sep 2024

20:30

€ 20,00 / t/m 18 jaar € 13,00

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal