Tochtgat

Tochtgat

Jef Van gestel & Peter Vandemeulebroecke

Blauwe Zaal

Toneel

drankje inclusief

di 18 feb 2025

20:30

Voorstelling op het snijvlak van mime, performance, beeldende kunst en fysiek theater

Peter Vandemeulebroecke en Jef Van gestel maken met veel gevoel voor humor voorstellingen op het snijvlak van mime, performance, beeldende kunst en fysiek theater. In ‘Tochtgat’ lucht het duo de theaterzaal eens goed door met een dozijn ventilatoren en een frisse adem. In dit winderige landschap van dansende stukken stof, plastic zakken en zwevende kubussen dolen twee aandoenlijke figuren, die het gevecht met de stevige wind al lang verloren hebben. Maar ze geven nooit op.

creatie, vormgeving en spel: Peter Vandemeulebroecke en Jef Van gestel, regie: Harm van Geel, foto: Peter Vandemeulebroecke

Tochtgat

Jef Van gestel & Peter Vandemeulebroecke

Tochtgat

selecteer datum en tijd

di 18 feb 2025

20:30

€ 22,00 / t/m 18 jaar € 13,00

verkoop v.a. 02 juni 10:00 uur

'DEEG' wordt in aanpak en uitvoering steeds uitzinniger, en vooral theatraler, met wonderbaarlijke creaturen. (…) De voorstelling wordt steeds grotesker; vanuit bewegingstheater ontstaat langzaamaan pure beeldende kunst.

de Volkskrant over hun vorige voorstelling 'DEEG'

Er zijn theatermakers die bij hun opkomst op het toneel al een gevoel van verkneukeling oproepen. Dat is zo bij Van gestel en Vandemeulebroecke. (…) Een heerlijk bizarre voorstelling.

De Groene Amsterdammer over hun vorige voorstelling 'DEEG'

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal