De NEEhoorn 7+

De NEEhoorn 7+

Bos Theaterproducties

Grote Zaal

Musical

Muziektheater

première

met high tea

drankje inclusief

za 21 dec 2024 - do 26 dec 2024

div. tijden

Een ondeugende, eigenwijze familiemusical

‘De NEEhoorn’ is een brutale en stoere familiemusical, gebaseerd op het populaire kinderboek, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop. Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? 

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn en zijn vrienden: de WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS. ‘De NEEhoorn’ is een ondeugende voorstelling voor kinderen die durven te dromen en een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine, eigenwijze NEEhoorn thuis. Ook voor grote broers en zussen valt er heel veel te lachen. De première is op 21 december.

Voorafgaand aan of na afloop van een aantal voorstellingen van ‘De NEEhoorn’ kun je in Zindering samen genieten van een heerlijke high tea. Naast (onbeperkt) thee serveren we diverse sandwiches, huisgemaakte quiches, lekkere kleine taartjes en verschillende snacks. Let op: geen plantaardige en glutenvrije varianten.

Voor de high tea moet je een apart kaartje kopen: € 27,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar (maximaal 2 kinderen per betalende volwassene).

Voor bezoekers met een visuele beperking is bij de voorstelling op 24 december om 15.00 uur live audiodescriptie en een meet & feel-inleiding door een blindentolk van Komt het Zien! Blindentolk Hilbert geeft daarover uitleg in deze video.

Wil je hier gebruik van maken, bel of mail dan naar de kassa (030-2302023 | kassa@ssbu.nl). Wij reserveren dan een koptelefoon en informeren je verder over de speciale inleiding. Kom je met een blindengeleidehond? Geef dat door aan de kassa.

naar het gelijknamige boek van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn, vertaling: Jaap Robben, regie: Naomi van der Linden, spel: Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort, foto: Astrid Henn, www.bostheaterproducties.nl

Let op: de rolbezetting is in principe zoals hierboven wordt genoemd. Eén of meerdere rollen kunnen, bij afwezigheid van de genoemde acteur, gespeeld worden door een vervanger (de understudy). Dit is geen reden voor geldteruggave.

De NEEhoorn 7+

Bos Theaterproducties

De NEEhoorn 7+

selecteer datum en tijd

za 21 dec 2024

19:00

€ 29,50 / € 25,50 / € 19,50 / t/m 18 jaar € 13,00

koop kaarten

zo 22 dec 2024

14:00

€ 29,50 / € 25,50 / € 19,50 / t/m 18 jaar € 13,00

koop kaarten

high tea

12:00 - 14:00

koop kaarten
Toon alle datums

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal