Ariadne auf Naxos

Ariadne auf Naxos

Nederlandse Reisopera

Grote Zaal

Opera

boventiteling

reprise

drankje inclusief

za 01 feb 2025

19:30

"Vijf sterren en een buiging"

Theaterkrant

In 2016 bracht de Nederlandse Reisopera een uitvoering van ‘Ariadne auf Naxos’ van Richard Strauss. NRC, de Volkskrant en Trouw gaven vier sterren, Theaterkrant deed er nog eentje bij: “Vijf sterren en een buiging.” Nu keert de productie terug, met Annemarie Kremer en Daniel Frank in de hoofdrollen. In deze tragikomische opera zijn we getuige van een vonkende clash tussen operamakers en komedianten, tussen ‘elitaire’ klassieke musici en makers van amusement. Door omstandigheden moeten ze samen een voorstelling opvoeren en voilà: de avond wordt een succes! Reprise.

libretto: Hugo von Hofmannsthal, muzikale leiding: Jac van Steen, regie: Laurence Dale, choreografie: Sjoerd Vreugdenhil, met: Martijn Sanders, Dorottya Láng, Manuel Günther, Gloria Tronel e.v.a., m.m.v. Phion, www.reisopera.nl

Ariadne auf Naxos

Nederlandse Reisopera

Ariadne auf Naxos

selecteer datum en tijd

za 01 feb 2025

19:30

€ 55,00 / € 51,00 / € 45,00 / t/m 18 jaar € 13,00

verkoop v.a. 02 juni 10:00 uur

Het is geen geringe prestatie om Ariadne min of meer overtuigend op de planken te brengen. Alleen al de vormgeving van de nieuwe enscenering is magnifiek. Dat er in de loop van tweeënhalf uur toch enkele gedeelten zijn die wijdlopig aandoen is uitsluitend te wijten aan de oorspronkelijke makers.

de Volkskrant

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal