Als het anders loopt 9+

Als het anders loopt 9+

Het Houten Huis | Plan d- | Club Guy and Roni

Grote Zaal

Muziektheater

Toneel

Dans

zo 02 mrt 2025

15:00

Muziektheater vol poëzie en dans door acteurs en dansers met en zonder een beperking

Er is een hoge balie, twee blauwe handen zeggen wat we moeten doen. Maar ik begrijp het niet. Ik ben gewoon anders. Dat is juist goed, zegt mijn vader. Er is al zo veel hetzelfde. ‘Als het anders loopt’ gaat over een wachtkamer waar niemand wil zijn, waar mensen wankelen en toch overeind blijven. Acteurs en dansers met en zonder een beperking verbeelden samen met livemuzikanten een wereld vol tegenslag en kracht. Het stuk won de Zilveren Krekel 2023 voor meest indrukwekkende jeugdproductie.

regie en script: Elien van den Hoek, spel en dans: Sam Corver, Marloes Dingshoff, Andreas Denk e.v.a., muziek: Radek Fedyk, zang en spel: Sanam Tahmasebi, choreografie: Adam Peterson e.a., hoofdfoto: Het Houten Huis, scènefoto's Moon Saris, www.hethoutenhuis.org

Als het anders loopt 9+

Het Houten Huis | Plan d- | Club Guy and Roni

Als het anders loopt 9+

selecteer datum en tijd

zo 02 mrt 2025

15:00

€ 24,00 / € 20,00 / € 14,00 / t/m 18 jaar € 10,00

verkoop v.a. 02 juni 10:00 uur

’Als het anders loopt’ laat met een prachtige en bevrijdende parade zien dat iedereen, echt iedereen kan dansen. (...) Een beeldende en muzikale collagevoorstelling, waarin humor, ontroering en drama elkaar afwisselen.

de Volkskrant

Regisseur Elien van den Hoek, maar ook alle andere medemakers van deze voorstelling kunnen niet genoeg geprezen worden voor de delicate balans in deze grote productie. Beperkingen? Zeker. Zielig? Nergens! Deze voorstelling maakt zware onderwerpen licht en barst van de levenskracht. Wauw!

Scènes

Liefdevol gemaakte prachtvoorstelling.

Het Parool

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal