12840-Danstheater AYA - Yanasei (Bowie Verschuuren) (5).jpg

Yanasei 6+

Danstheater AYA | Ryan Djojokarso

Grote Zaal
Dans

Hemelse dansvoorstelling over twee heldhaftige zussen

Wanneer iemand overlijdt, is dat ontzettend verdrietig. Want wat is doodgaan nou precies? Wat gebeurt er daarna met je? Yanasei’ brengt ons naar een plek waar de tijd sneller lijkt te gaan en soms juist heel langzaam. Yanasei is Surinaams voor het hiernamaals, het land voorbij de beperkingen. Maar net als in de echte wereld blijkt het hiernamaals ook een plek van tirannen en obstakels die overwonnen moeten worden. Zoals in sprookjes en sagen waarin de jongens vaak de helden zijn. Maar Danstheater AYA schrijft dit keer de heldhaftigheid toe aan meisjes. We zien twee zussen die elkaar steunen, opkomen voor zichzelf, vechten tegen het onrecht, leren leven met de dood en alles willen doen en opgeven voor elkaar.

High Tea in Zindering | vanaf 13.00 uur
Voor de middagvoorstelling kun je in Zindering samen genieten van een heerlijke high tea. Naast (onbeperkt) thee serveren we diverse sandwiches, huisgemaakte quiches, lekkere kleine taartjes en verschillende snacks.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]