Kikker Liggend KAAL.jpg

Meester Kikker 5+

De Grote Haay

Grote Zaal
Herfststukjes Musical

Een gloednieuwe mjoesikal naar het succesvolle boek van Paul van Loon

‘Meester Kikker’ is een gloednieuwe mjoesikal, naar het succesvolle boek van Paul van Loon. Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers? ‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.’ Deze voorstelling maakt deel uit van Herfststukjes.

Tijdens de herfstvakantie beleef je in acht theaters in Utrecht, Houten en Amersfoort de mooiste jeugdtheatervoorstellingen. Met bloedstollende avonturen, aangrijpende verhalen, grappige liedjes, vrolijke dansen en ingenieuze decors. Voor peuters, kleuters en beginnende pubers, vaders en moeders, opa’s en oma’s. Dat wil je niet missen! 

High Tea in Zindering | vanaf 13.00 uur
Voor de middagvoorstelling kun je in Zindering samen genieten van een heerlijke high tea. Naast (onbeperkt) thee serveren we diverse sandwiches, huisgemaakte quiches, lekkere kleine taartjes en verschillende snacks.

tips

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]