Vier Wereldvluchtelingendag met NDC

Vier Wereldvluchtelingendag met NDC

New Dutch Connections

Blauwe Zaal

Muziek

Verdieping

drankje inclusief

do 20 jun 2024

19:30

Ontmoet, verbind en bewonder met NDC op Wereldvluchtelingendag

Op Wereldvluchtelingendag ontmoet je ondernemende nieuwkomers die hun eigen sociale onderneming willen starten. Misschien wil je meer diversiteit creëren binnen jouw organisatie, of je wilt meer leren over hoe zij een succesvol bestaan opbouwen in Nederland. Dat kan allemaal!  
  
Wij gebruiken theater als ontmoetingsplek om verhalen te delen én te netwerken: op 20 juni wordt het verhaal van Abdelrahman verteld. Hij vluchtte met zijn vrouw vanuit Soedan naar Nederland. Inmiddels heeft Abdel het eerste en enige Soedanese restaurant in Nederland geopend. Hun ‘bedankje’ en verrijking aan Nederland, zoals ze dat zelf zeggen, én een eerbetoon naar het rijke culturele erfgoed van Nubisch Soedan.   

Zoals Abdel zijn er veel meer verhalen over nieuwkomers die vanaf nul een nieuw leven hebben opgebouwd. Bij New Dutch Connections ondersteunen we deze groep en brengen we verbinding en samenwerking tot stand. Want connectie dat is de sleutel tot succes. 

Mensen die naar Nederland vluchten, zijn van toegevoegde waarde voor de Nederlandse samenleving: en dat viert New Dutch Connections graag. Wij focussen op doorzettingsvermogen, nieuwe perspectieven, talent en cultuur.

De deelnemende nieuwkomers zijn de afgelopen maanden begeleid en geïnspireerd door NDC met verschillende masterclasses en workshops. Dit traject is met dank aan Social Enterprise tot stand gekomen.  

Vier Wereldvluchtelingendag met NDC

New Dutch Connections

Vier Wereldvluchtelingendag met NDC

selecteer datum en tijd

do 20 jun 2024

19:30

€ 19,50 / t/m 18 jaar € 12,50

uitverkocht

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal