O S C A R

O S C A R

Arno Schuitemaker

Grote Zaal

Dans

reprise

drankje inclusief

di 07 mei 2024

div. tijden

“Eén van de hoogtepunten van La Biennale des Arts vivants”

- Culture Déconfiture

Arno Schuitemaker is een van de intrigerendste podiumkunstenaars van dit moment. Zijn hyperfysieke voorstellingen – non-stop beweging, elektronische muziek en indrukwekkende lichtontwerpen – moet je ondergaan. Noem het dans, performance of een totaalervaring, fascinerend is het absoluut.

‘O S C A R’ ging in 2021 in première tijdens Julidans en was vorig jaar een van de grote smaakmakers van de Biënnale in Toulouse. “Drie dansers te midden van het publiek. En dat is het. En het is geniaal”, schreef de Franse cultuurblog Culture Déconfiture.

Voor ‘O S C A R’ baseert Schuitemaker zich op het idee dat ieder mens, ieder lichaam een eigen verhaal met zich meedraagt, gevormd door de verschillende werelden waarin we ons begeven. De wereld waarin we geboren worden, die waar we onszelf in bevinden en de wereld die we ons herinneren en inbeelden. Ze vormen verschillende dimensies van onze identiteit. Schuitemaker geeft die meervoudige wereld vorm met een spiegelende vloer en talloze schaduwen. ‘O S C A R’ belichaamt vrijheid en empowerment: gedurfd, teder en opzwepend. Want geen mens is begrensd.

creatie: Arno Schuitemaker, performers: Ivan Ugrin, Mark Christoph Klee en Paolo Yao, dramaturgie: Guy Cools, muziek: Aart Strootman, lichtontwerp: Jean Kalman, scenografie: Jean Kalman, Arno Schuitemaker en Paul Beumer, kostuums: Sarah Nixon, scenefoto's: Bart Grietens en Sjoerd Derine, www.arnoschuitemaker.com

O S C A R

Arno Schuitemaker

O S C A R

selecteer datum en tijd

di 07 mei 2024

19:00 - 20:00

€ 28,50 / t/m 18 jaar € 12,50

laatste kaart(en)

di 07 mei 2024

21:00 - 22:00

€ 28,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal