LEVEN

LEVEN

George & Eran Producties | Club Classique

Blauwe Zaal

Muziektheater

drankje inclusief

wo 08 mei 2024

20:30 - 21:45

Ode aan vriendschap, de liefde en het leven

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN over hun bijzondere vriendschap met Roos, een meisje dat ze tijdens een treinreis ontmoeten. Drie jongelingen die vol overgave in het leven staan ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer Roos ziek wordt worden ze geconfronteerd met de rauwe realiteit van verlies. Te midden van hun rouw moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, het leven en de leegte die het verlies met zich meebrengt.

Waar woorden tekortschieten klinkt muziek. Musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek.

tekst: George Tobal, regie: Abdel Daoudi, regieassistent: Iris Vaessen, spel: Adam Kissequel, George Tobal, muziek: Anuschka Pedano, Eduardo Paredes Crespo, Leonard Besseling, Myrthe Helder, decor en Lichtontwerp: Vasilis Apostolatos, techniek: Bas Molenveld, Event Support Drost - Menno Drost en Lorenzo Nonnekens, beeld: Curly and Straight, coproductie: Club Classique en George & Eran Producties, scenefoto's: Christel de Wolff,  georgeeneranproducties.nl, clubclassique.nl

LEVEN

George & Eran Producties | Club Classique

LEVEN

selecteer datum en tijd

wo 08 mei 2024

20:30 - 21:45

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

koop kaarten

Acteurs en theatermakers Adam Kissequel en George Tobal spelen in hun nieuwe voorstelling Leven twee vrienden die een gezamenlijke vriendin kwijtraken. En dat doen ze aanstekelijk en ontroerend.

de Volkskrant
lees de recensie

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal