Desire 16+

Desire 16+

Louis Janssens

Blauwe Zaal

Toneel

Tweetakt 2024

vr 21 jun 2024

21:00 - 21:50

Een persoonlijke voorstelling over het universele verlangen naar verbintenis

Vier eenzame zielen, onderdeel van een groep jonge queer spelers, delen in ‘Desire’ hun diepste gedachten en verlangens, iets wat ze normaal niet durven tonen. Door hun openheid ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten. In deze verstilde voorstelling praten, stamelen, zingen en bewegen ze rusteloos over het podium, allemaal op zoek naar verbinding en liefde. Het publiek wordt op een speelse manier meegenomen in een herkenbare en intieme wereld van verlangen.

tekst: Louis Janssens, Peter Seynaeve, Mourad Baaiz, Mick Galliot Fabré en Joshua Smits, spel: Louis Janssens, Mourad Baaiz, Mick Galliot Fabré en Joshua Smits, eindregie: Peter Seynaeve, www.tweetakt.nl

Desire 16+

Louis Janssens

Desire 16+

selecteer datum en tijd

vr 21 jun 2024

21:00 - 21:50

€ 18,95 / tot 18 jaar € 11,95

verkoop via tweetakt

Behalve hun lichaam tonen ze ook hun ziel, wat hen beweegt, wat hun verlangen en teleurstellingen zijn. 'Desire' levert prachtige zinnen op, betekenisvolle stiltes en liefdevolle aanrakingen.

de Volkskrant

Onder hun hunkering wordt het gat van onvermogen steeds groter en schrijnender. In 'Desire' maakt Janssens poëzie van het desolate.

Trouw

In de wonderschone voorstelling 'Desire' hunkeren vier mensen ernaar gezien te worden.

NRC
gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal