De Joardy show

De Joardy show

Jim Deddes

Blauwe Zaal

Cabaret

drankje inclusief

do 02 mei 2024

20:30 - 21:45

Theatershow waarin het Joardy-universum tot leven komt

Jim Deddes kennen we vooral van ‘Joardy Season’, de webserie die hij maakt met regisseur Jan Hulst en waarmee het duo in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won. Voor de wat ouderen: denk aan Jiskefet 2.0. “Je kunt veel theorieën op de humor van ‘Joardy’ loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”, schreef de Nipkow-jury.

In deze theatershow brengt Jim met een reeks van sketches het volledige Joardy-universum tot leven. Verwacht een avond met hilarische typetjes als Harco en Brian Rompoe, ongefilterd privémateriaal van Jim en comedyworkshops van acteur Oscar Aerts, bekend van onder andere ‘GTST’ en ‘Costa!’. Wees er wel snel bij want de kaartverkoop voor ‘De Joardy Show’ gaat zeker weten ziek hard.

tekst: Jim Deddes en Jan Hulst, regie: Jan Hulst, met: Jim Deddes en Oscar Aerts, muziek: Nick Putman, foto: Tessa Suzanna Ruger, scenefoto's: Bram Willems, www.moretheater.nl

De Joardy show

Jim Deddes

De Joardy show

selecteer datum en tijd

do 02 mei 2024

20:30 - 21:45

€ 21,50 / t/m 18 jaar € 12,50

uitverkocht

“Je kunt veel theorieën op de humor van ‘Joardy’ loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”

Juryrapport Nipkowschijf

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal