De Grote Europashow

De Grote Europashow

De Kiesmannen

Grote Zaal

Theatercollege

Show

drankje inclusief

ma 06 mei 2024

20:00 - 21:30

Een show vol entertainment, humor en muziek over de Europese Verkiezingen

Op 6 juni 2024 mag jij naar de stembus voor de Europese Verkiezingen. En er staat dit jaar veel op het spel. Boeren demonstreren tegen strengere milieueisen, activisten strijden voor radicaal klimaatbeleid en er is nog steeds geen structurele oplossing voor het migratievraagstuk. En dat terwijl Poetin vecht aan de poorten van Europa en we door de opkomst van AI voor nieuwe uitdagingen komen te staan. 

Ondertussen zit jij thuis op de bank met gemixte gevoelens; “wéér verkiezingen?”, “wat dóén ze daar überhaupt in Brussel?” en “ik ken toch geen europarlementariërs".

no worries, we got you
Tijdens De Grote Europashow stomen De Kiesmannen je binnen 1,5 uur helemaal klaar voor het stemhokje aan de hand van politieke analyses, humor en muziek. In 2019 ging slechts 35% van de jongeren stemmen tijdens de Europese Verkiezingen - dus sleep je vrienden mee en laten we er samen voor zorgen dat onze generatie dit jaar wél komt opdagen bij de stembus.

Partner van de show: Utrecht Union. Dit programma is medegefinancierd door de Europese Unie en de European Cultural Foundation.

De Grote Europashow

De Kiesmannen

De Grote Europashow

selecteer datum en tijd

ma 06 mei 2024

20:00 - 21:30

€ 32,50 / t/m 30 jaar 15,00

koop kaarten

tips

gratis met U-OV naar de schouwburg
dineren in Zindering

Kies een taal