5556

Tips bij start kaartverkoop

De verkoop voor voorstellingen van seizoen 2024-2025 start op 2 juni om 10.00 uur. We verwachten we dat het druk zal zijn, wees daarom goed voorbereid. Voor de meeste voorstellingen zijn ook na zondag 2 juni nog genoeg kaarten beschikbaar.

zo werkt online bestellen en de wachtrij
De bestelknoppen van de voorstellingen van het volgende seizoen worden op 2 juni om 10.00 uur actief. Als je vanaf dat moment nog niet ‘koop kaarten’ op de bestelknop ziet staan, ververs dan eenmalig de pagina.

• Vanwege de verwachte drukte op de website maken we tijdens de start verkoop gebruik van een wachtrij.
• Als het druk is kom je in de wachtrij nadat je op de knop 'koop kaarten' hebt geklikt.
• Als je voor meer dan één voorstelling kaarten wilt kopen, klik je bij stap 2 van het bestelproces op de zwarte knop 'voeg meer voorstellingen toe'. Je komt dan weer in de agenda terecht waar je de volgende voorstelling kunt toevoegen. Op deze manier kom je niet opnieuw in de wachtrij terecht.

let op
• Als je een bestelling volledig afrondt en je opnieuw kaarten gaat bestellen, word je opnieuw in de wachtrij geplaatst.
• Als je in de wachtrij staat, ververs de pagina dan niet!

Op de pagina favorieten verzamel je voorstellingen waarvoor je kaarten wilt kopen. Handig als je zondag 2 juni snel klaar wilt zijn. Let op: de selectie die je hebt gemaakt, is alleen zichtbaar op het apparaat dat je daarbij hebt gebruikt.

Wanneer je een stoel adopteert, krijg je vijf jaar lang voorrang bij de start van de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. lees meer

De geprinte en digitale brochure zijn vanaf nu beschikbaar. Een handig overzicht van ons nieuwe aanbod. Alle voorstellingen van het nieuwe seizoen zijn ook op de website te bekijken. Kom gezellig langs om de geprinte brochure op te halen of  vraag de seizoensbrochure aan. Let op: Heb je de seizoensbrochure al aangevraagd, dan hoef je niets te doen.

Kies een taal