3173

Circusfestival Cascades

begin van een nieuwe traditie
Vierentwintig jaar lang was Kerstcircus Cascade een begrip in Utrecht. Vanaf 1989 tot 2015 organiseerde we jaarlijks een kerstcircus dat de schouwburg volledig overnam. Voor veel gezinnen werd het een jaarlijkse uitje, een traditie die werd doorgegeven aan nieuwe generaties. In maart 2024 starten we met een nieuwe traditie: Circusfestival Cascades. 

moderne circusacts van topniveau
Acrobaten en jongleurs uit binnen- en buitenland zetten drie dagen lang de schouwburg op z’n kop. Laat je in deze eerste editie overrompelen door moderne circusacts van topniveau. Maar liefst twaalf voorstellingen zijn nu in de verkoop. Hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten. 

kunst van verwondering
In de tussentijd heeft het genre Circus niet stil gezeten. Dit evolueerde van een circustent met wilde dieren, clowns en acrobaten, naar een artistiek genre waarbij het draait om de kunst van verwondering. Met Circusfestival Cascades willen we al deze facetten aan jullie laten zien. Hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten. En dit is nog maar het begin …

overzicht voorstellingen

Kies een taal