SSBU_by_night-@dorienhein-9797.jpg

bereikbaarheid

adres: Lucasbolwerk 24 - 3512 EJ Utrecht
route: Kijk op www.goedopweg.nl voor de actuele verkeerssituatie en de route naar de schouwburg met fiets, OV of auto.

 • gratis met U-OV

  Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je (e)ticket gratis gebruikmaken van U-OV bus- en tramvervoer in de regio Utrecht.

  De regeling geldt:
  • bij avondvoorstellingen van drie uur voor aanvang tot einde dienstregeling (met uitzondering van de nachtbus); bij middagvoorstellingen van drie uur voor aanvang tot vier uur na de aanvang van de voorstelling.
  • alléén voor voorstellingen in Stadsschouwburg Utrecht, niet voor voorstellingen op andere locaties
  • niet voor bussen van andere vervoersmaatschappijen.

  uitstappen voor de deur
  Vanaf Utrecht CS stoppen lijn 8 (richting Wilhelminapark) en 28 (richting P+R De Uithof - parkeren € 5) én een aantal streekbussen (50, 51, 52, 53, 55, 74, 77) bij halte Stadsschouwburg. NB: lijn 7 (richting Voordorp stopt niet meer voor de schouwburg!

  Je kunt ook kiezen voor een wandeling vanaf het Centraal Station. Via Neude en Janskerkhof is het ongeveer 20 minuten lopen.

 • met de auto

  Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij de schouwburg te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt (betaald) parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg. Langs de ventweg is aan beide zijden parkeergelegenheid. Op feestdagen is parkeren buiten de parkeergarages gratis.

  • routeplanner

 • parkeren

  parkeren
  Op loopafstand van Stadsschouwburg Utrecht bevinden zich twee parkeergarages. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen.

  parkeergarage Kruisstraat
  adres: Kruisstraat 2 - 3581 GK Utrecht
  De garage is vanuit beide richtingen bereikbaar via de Biltstraat. Deze garage beschikt over 105 plaatsen. Normaal tarief: € 3,50 per uur. Bij onze balie kun je voor € 9,25 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

  parkeergarage Grifthoek
  adres: Wittevrouwensingel 96 - 3514 AL Utrecht
  De garage bevindt zich bij het Griftpark. Normaal tarief: € 2,03 per uur. Bij onze balie kun je voor € 5,50 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

  P&R De Uithof
  Kom je vanuit de richting Amersfoort, dan kun je ook parkeren op P&R De Uithof. Daar betaal je € 5 voor een combikaartje parkeren en reizen (geldig voor max. 5 personen.) De busrit duurt ca. 15 minuten en je kunt voor de schouwburg uitstappen.

   www.parkeren-utrecht.nl
  • parkeren voor mindervaliden

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!