SSBU_by_night-@dorienhein-9797.jpg

bereikbaarheid

adres: Lucasbolwerk 24 |3512 EJ  (google maps)
route: Kijk op www.goedopweg.nl voor de actuele verkeerssituatie en de route naar de schouwburg met fiets, OV of auto.

halte stadsschouwburg
Lijn 4, 8, 18, 27, 28, 50, 55, 73, 74, 77 stoppen op de halte 'Stadsschouwburg'. 

Je kunt ook kiezen voor een wandeling vanaf het Centraal Station. Via Neude en Janskerkhof is het ongeveer 20 minuten lopen.

 • gratis met U-OV

  Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van jouw (e)ticket gratis gebruik maken van U-OV bus en tramvervoer in regio Utrecht (en de U-Link bussen m.u.v. lijn 50). De regeling geldt:

  • bij avondvoorstellingen van drie uur voor aanvang tot einde dienstregeling (m.u.v de nachtbus).
  • bij middagvoorstellingen van drie uur voor aanvang tot vier uur na aanvang voorstelling.
  • alleen voor voorstellingen in Stadsschouwburg Utrecht, niet voor voorstellingen op andere locaties.
  • niet voor bussen van andere vervoersmaatschappijen.
 • met de auto

  Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij de schouwburg te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt (betaald) parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg. Langs de ventweg is aan beide zijden parkeergelegenheid. Op feestdagen is parkeren buiten de parkeergarages gratis.

  • routeplanner

 • parkeren

  parkeren
  Op loopafstand van Stadsschouwburg Utrecht bevinden zich twee parkeergarages. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen.

  parkeergarage Kruisstraat
  adres: Kruisstraat 2 - 3581 GK Utrecht
  De garage is vanuit beide richtingen bereikbaar via de Biltstraat. Deze garage beschikt over 105 plaatsen. Normaal tarief: € 3,50 per uur. Bij onze balie kun je voor € 9,25 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

  parkeergarage Grifthoek
  adres: Wittevrouwensingel 96 - 3514 AL Utrecht
  De garage bevindt zich bij het Griftpark. Normaal tarief: € 2,03 per uur. Bij onze balie kun je voor € 5,50 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

  P&R Utrecht Science Park
  Kom je vanuit de richting Amersfoort, dan kun je ook parkeren op P&R Utrecht Science Park. Daar betaal je € 5 voor een combikaartje parkeren en reizen (geldig voor max. 5 personen.) De busrit duurt ca. 15 minuten en je kunt voor de schouwburg uitstappen.

   www.parkeren-utrecht.nl
  • parkeren voor mindervaliden

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]