zinderende zomerproeverij algemeen.jpg

Zinderende Zomerweek - programma

woensdag 11 juli
• 18.00 uur: Bubbels en Fruits de Mer
Onze Zinderende Zomerweek trapt af met een feestelijke Bubbels-proeverij en heerlijke fruits de mer. Fijne mousserende wijnen met oesters en verse zeevruchten, aangevuld met groenten uit het seizoen van de grill. Een wijn en spijs-diner dat de fijnproever niet wil missen.

donderdag 12 juli
• 17.00 uur: Soepgeheimen en Vleesfantasieën (workshop)
Chefkok Remco Vellinga deelt zijn Soepgeheimen tijdens deze leerzame workshop, terwijl souschef Ronald van der Vlis zijn Vleesfantasieën samen met de deelnemers werkelijkheid laat worden. Kooktechniek, receptuur en de geheimen van het vak, alles komt aan bod. Dezelfde avond wordt het gemaakte geserveerd, ook daar kun je voor reserveren. Een professionele kookles voor beginners en gevorderden.

• 18.00 uur: Zomerwijnen proeverij
Kom zomerse wijnen proeven op ons zonnige terras! Onder leiding van vinoloog Isaac Kaemingk proeven we niet alleen fris wit, ook verrassende wijnen in rosé en rood passend bij het seizoen komen aan bod. Genietend van de zomer je wijnkennis bijspijkeren, wie wil dat niet?

• 19.00 uur Soepgeheimen en Vleesfantasieën (diner)
Onze Chef en souschef delen hun lekkerste recepten. De befaamde soepen van Chef Remco zijn al jaren pareltjes op de kaart bij restaurant Zindering. De passie en het vakmanschap van slagerszoon Ronald proef je terug in de prachtige en duurzame vleesgerechten op onze kaart.

zaterdag 14 juli
• 18.30 uur: Food Centraal - Zomer (diner)

zondag 15 juli
• 14.00 uur: Waste(d)
Zindering sluit de Zinderende Zomerweek af met een duurzame ‘lazy Sunday afternoon’. Proeverijtjes van de beste wijnen en biertjes, allerlei lekkers van de barbecue en misschien nog een paar kliekjes van Food Centraal als we geluk hebben… Natuurlijk sluiten we af met een ijsje van Roberto Gelato.

 

 

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!