er is nog ruimte hybride.jpg
hybride3.jpg
hybride1.jpg
hybride2.jpg

hybride bijeenkomsten

De schouwburg heeft veel ervaring met het organiseren van complexe events. Ook op technisch vlak hebben we veel te bieden. Die techniek maakt het mogelijk om hybride bijeenkomsten of webinars te organiseren. De combinatie van een live event met een sterke live-stream verbinding vergroot de capaciteit van uw event. Met onze hoogwaardige audiovisuele techniek bent u verzekerd van een zorgeloze ‘live’ experience.

diverse pakketten
Omdat ook hybride bijeenkomsten verschillend zijn, bieden we hieronder verschillende hybride pakketten aan. We denken met u mee en kunnen ook maatwerk bieden. Tarieven op aanvraag.

 • Hekmanfoyer hybride bijeenkomst basis pakket

  Opstelling met gebruik van 2 vaste camera’s (totaalshot en close shot) en 1 presentatieplek. Spreker presenteert vanachter een katheder. Meerdere sprekers die elkaar afwisselen is mogelijk. Content (b.v. een Powerpoint presentatie) door opdrachtgever aan te leveren en deze dient tijdens de presentatie zelf doorgeklikt te worden. Content wordt vertoond in de stream en in de zaal t.b.v. de bezoekers. De stream wordt vertoond op het kanaal van Stadsschouwburg Utrecht. Mogelijkheid om max. 75 bezoekers in presentatieruimte te ontvangen. Optie: inbellers via ZOOM (overige platforms in overleg).

  Tarief op aanvraag.

 • Hekmanfoyer hybride bijeenkomst uitgebreid pakket

  Opstelling met gebruik van 3 camera’s (totaalshot en 2 close shots) en meerdere presentatieplekken. Spreker presenteert vanachter een katheder en een paneldiscussie kan aan een tafel gevoerd worden. Meerdere sprekers tegelijkertijd is mogelijk. Content (b.v. een Powerpoint presentatie) door opdrachtgever aan te leveren en deze wordt tijdens de presentatie door technicus van de schouwburg voorgezet en doorgeklikt. Content wordt vertoond in de stream en in de zaal t.b.v. de bezoekers. De stream wordt vertoond op het kanaal van Stadsschouwburg Utrecht. Mogelijkheid om max. 75 bezoekers in presentatieruimte te ontvangen. Optie: inbellers via ZOOM (overige platforms in overleg).

  Tarief op aanvraag.

 • Blauwe Zaal hybride bijeenkomst basis pakket

  Opstelling met gebruik van 2 vaste camera’s (totaalshot en close shot) en 1 presentatieplek. Spreker op toneel presenteert vanachter een katheder. Meerdere sprekers die elkaar afwisselen is mogelijk. Content (b.v. een Powerpoint presentatie) door opdrachtgever aan te leveren en deze dient tijdens de presentatie zelf doorgeklikt te worden. Content wordt vertoond in de stream en in de zaal t.b.v. de bezoekers. De stream wordt vertoond op het kanaal van Stadsschouwburg Utrecht. Mogelijkheid om 150 bezoekers in presentatieruimte te ontvangen. Optie: inbellers via ZOOM (overige platforms in overleg).

  Tarief op aanvraag.

 • Blauwe Zaal hybride bijeenkomst uitgebreid pakket

  Opstelling met gebruik van 3 camera’s (totaalshot en 2 close shots) en meerdere presentatieplekken. Spreker op toneel presenteert vanachter een katheder en een paneldiscussie kan aan een tafel gevoerd worden. Meerdere sprekers tegelijkertijd is mogelijk. Content (b.v. een Powerpoint presentatie) door opdrachtgever aan te leveren en deze wordt tijdens de presentatie door technicus van de schouwburg voorgezet en doorgeklikt. Content wordt vertoond in de stream en in de zaal t.b.v. de bezoekers. De stream wordt vertoond op het kanaal van Stadsschouwburg Utrecht. Mogelijkheid om 150 bezoekers in presentatieruimte te ontvangen. Optie: inbellers via ZOOM (overige platforms in overleg).

  Tarief op aanvraag.

 • Grote Zaal hybride bijeenkomst basis pakket

  Opstelling met gebruik van 2 vaste camera’s (totaalshot en close shot) en 1 presentatieplek. Spreker op toneel presenteert vanachter een katheder. Meerdere sprekers die elkaar afwisselen is mogelijk. Content (b.v. een Powerpoint presentatie) door opdrachtgever aan te leveren en deze dient tijdens de presentatie zelf doorgeklikt te worden. Content wordt vertoond in de stream en in de zaal t.b.v. de bezoekers. De stream wordt vertoond op het kanaal van Stadsschouwburg Utrecht. Mogelijkheid om 800 bezokers in presentatieruimte te ontvangen. Optie: inbellers via ZOOM (overige platforms in overleg).

  Tarief op aanvraag.

 • Grote Zaal hybride bijeenkomst uitgebreid pakket

  Opstelling met gebruik van 3 camera’s (totaalshot en 2 close shots) en meerdere presentatieplekken. Spreker op toneel presenteert vanachter een katheder en een paneldiscussie kan aan een tafel gevoerd worden. Meerdere sprekers tegelijkertijd is mogelijk. Content (b.v. een Powerpoint presentatie) door opdrachtgever aan te leveren en deze wordt tijdens de presentatie door technicus van de schouwburg voorgezet en doorgeklikt. Content wordt vertoond in de stream en in de zaal t.b.v. de bezoekers. De stream wordt vertoond op het kanaal van Stadsschouwburg Utrecht. Mogelijkheid om 800 bezoekers in presentatieruimte te ontvangen. Optie: inbellers via ZOOM (overige platforms in overleg).

  Tarief op aanvraag.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]