HE foundation zonder HE-klein.jpg

Wijn & Spijs - Primitivo/Zinfandel

Helaas hebben wij u al weer een tijd niet kunnen ontmoeten en kon de speciale middag rondom onze kerstproductie niet doorgaan. We kunnen dus wel wat goede moed gebruiken. Vandaar dat we blij zijn dat u besloten heeft het Wijn & Spijs dinerpakket van Zindering op te halen en we toch een beetje bij u (aan tafel;) zijn.

In het pakket zit een handleiding voor de bereiding van het menu en een proefkaartje voor de wijnen. Alle gangen zijn eenvoudig af te maken. En we laten u niet alleen. In de filmpjes op deze pagina staat ons Zinderingteam u digitaal bij met tips, informatie en inspiratie. We nemen u mee op de reis die de Kroatische druif tribidrag maakte naar Italië waar hij omgedoopt werd tot Primitivo en naar California waar de Zinfandel ontstond. Stoer en krachtig met een verrassend zachte aard; smeuïg, zwoel en onweerstaanbaar.

welkom
Speel deze video als eerste af. Eerste Medewerker, sommelier Isaac Kaemingk heet u van harte welkom.

voorgerecht
Isaac vertelt over de oorsprong van de Zinfandel druif. We schenken de Zinfandel van Domaine de l’Arjolle. Souschef Ronald toont een spetterend stukje wilde zeebaars en licht de escabeche van paddenstoelen toe.

tussengerecht
In deze video vertellen onze chefkok Remco Vellinga en Isaac waarom deze aardse salade zo mooi bij het terroir past van deze Italiaanse klassieker Primitivo Gioia del Colle 2019 van Plantamura

hoofdgerecht
In deze video openen Isaac en Ronald de fles die u bij de laatste gangen van het pakket kunt blijven schenken. Bij dit hoofdgerecht serveert u de Zinfandel Mother Clone 2019, Pedroncelli Family Vineyards.

nagerechten
Onze leerlingen presenteren de desserts en we proosten op een spoedig weerzien in 2022.

playlist
Alle video’s kunnen ook achter elkaar afgespeeld worden via deze playlist op YouTube. Heel veel plezier met dit Primitivo/Zinfandel Wijn & Spijs-programma thuis!

Geniet, maar drink met mate! Een geopende fles van vanavond blijft een paar dagen goed. Gevacumeerd een paar dagen langer. Ongeopend een paar jaar.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]