testevents.jpg

Testevenementen in de schouwburg

Op 19, 20 en 21 april openen we eindelijk - tijdelijk - onze deuren. In heel Nederland vinden in april proefevenementen plaats om te onderzoeken hoe we je met behulp van sneltesten weer veilig kunnen ontvangen. We presenteren drie voorstellingen in de Douwe Egbertszaal:

19 april: Toneelgroep Oostpool - Laura H.
20 april: Wende - De Wildernis
21 april: Rayen Panday - Trigger

De voorstellingen beginnen om 19.30 en duren uiterlijk tot 21.00 uur. De capaciteit is 200 stoelen, zodat we 1,5 meter afstand kunnen houden, want bij deze proefevenementen - in tegenstelling tot wat je misschien weet over de Fieldlabs - worden de geldende coronaregels nageleefd. Je toegangskaart is ongeplaceerd, je krijgt op de avond zelf een plaats toegewezen. Voor en na de voorstelling zijn de buffetten open, na 20.00 uur wordt er geen alcohol geschonken.

maaltijd-to-go
Ons restaurant is gesloten. Heb je geen tijd om voor de voorstelling te eten? Bestel een maaltijd-to-go van Zindering, dan zet je na de voorstelling thuis snel een heerlijke maaltijd op tafel. Het menu bestaat uit een lekkere frisse crèmesoep van doperwten, zuring & crème fraîche en papardelle Bolognese (ook vegetarisch verkrijgbaar). De prijs: € 15 voor 2 personen.

De testvoorstellingen zijn de eerste stap naar een echte heropening van de cultuursector. Wil jij erbij zijn?
Bereid je dan goed voor.

testen voor toegang
Als je een voorstelling wilt bezoeken heb je natuurlijk een ticket op naam nodig. Daarnaast moet je een negatief coronatestbewijs kunnen laten zien, dat maximaal 40 uur oud is. Een test regel je via www.testenvoortoegang.nl. Selecteer daar het proefevenement dat je bezoekt, en plan een testafspraak in. Op deze website vind je ook een lijst met veelgestelde vragen over de pilotevenementen, de testlocaties en de controle van je bewijs. Lees die goed door als voorbereiding op je bezoek.

let op
• Alleen tests van deelnemende testlocaties zijn geldig. De GGD-teststraten zijn daar géén onderdeel van. Ook als je al gevaccineerd bent, is een test volgens het proces van testenvoortoegang.nl noodzakelijk.
• De testlocaties liggen niet dichtbij de schouwburg. Houd rekening met een stuk fietsen of rijden. Plan ruim; je test mag maximaal 40 uur oud zijn bij binnenkomst.

Als je een ticket koopt voor een van onze proefevenementen, informeren we je natuurlijk nog uitgebreider via een servicebericht. Nieuwsgierig naar hoe het testen voor toegang van sportieve, sociale en culturele evenementen wordt georganiseerd? Op testenvoortoegang.nl vind je de meest actuele informatie.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]