banner landingspagina_mes.jpg
webbanner landingspagina- S19-20.jpg (2)
banner landingspagina_stap.jpg
banner landingspagina_stap.jpg (1)

Seizoen 2019-2020

Stadsschouwburg Utrecht laat je meer zien, ook in het nieuwe seizoen. Kom lachen. Laat je ontroeren. Bezoek een minifestival. Blijf dansen. Laat je meeslepen in een verhaal. Kom eten. Test je kennis. Neem je peuter of puber mee, of je collega's. Laat je hersens kraken. Ga zitten op het puntje van je stoel of zak eens lekker onderuit. Bekijk ons nieuwe aanbod in de digitale seizoenbrochure of op de website! 

start verkoop
Op zondag 26 mei is de kaartverkoop gestart (vanaf 10.00 uur) online, via de kassa en telefonisch. Om overbelasting van de website te voorkomen is bij het online bestellen gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij. De plaats in de wachtrij werd pas om 10.00 uur bepaald. Inmiddels is er geen wachtrij meer.

seizoenbrochure      
Vraag hier onze gedrukte seizoenbrochure aan. 

Maak een foto in een ruit en win!
Met welke favoriete voorstelling voed jij je verbeelding in seizoen 2019/2020? Wij delen heerlijke prijzen uit. Kans maken? In de schouwburg staan drie ruiten van verschillend formaat, waarin je op de foto kunt. Deel deze foto via Instagram met #voerjeverbeelding of mail ‘m naar info@ssbu.nl. Iedere week kiezen we een winnaar die kans maakt op verrukkelijke prijzen, zoals een VIP-3 gangen theatermenu, een risotto van Mevr. Dudok, koffie of thee met wat lekkers, een fan-TAS-tische geveldoektas of een ZinGin om samen van te genieten. Kortom, duik in de ruit en deel je mooiste foto!

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!