IMG_0157 copy.JPG

steun ons

kinderen een ervaring rijker

Stadsschouwburg Utrecht wil graag dat ieder kind dat in Utrecht op de basisschool zit, minimaal één keer in zijn schoolloopbaan een voorstelling bezoekt in de schouwburg. Door het adopteren van een stoel in de Douwe Egbertszaal kun je ons helpen om deze doelstelling te realiseren. Je kunt natuurlijk ook een steentje bijdragen met een kleiner bedrag. 

contact
Vragen? Neem dan contact op met Dennis Dercksen, manager Sales en Sponsoring, via 030 2324151 of stoeladoptie@ssbu.nl. 

 • adopteer een stoel

  Help ons Utrechtse kinderen een theaterervaring rijker te maken en adopteer een stoel. Het adopteren van een stoel kost € 750. Je kunt je betaling voldoen in vijf jaarlijkse termijnen van € 150. Wanneer je dat liever wilt, kun je ook in één keer of per maand betalen.

  tegenprestatie
  Als dank voor je donatie vermelden we je naam op de geadopteerde stoel en krijg je vijf jaar voorrang bij de start van de kaartverkoop voor het volgende theaterseizoen. Per geadopteerde stoel kun je twee plaatsen per voorstelling met voorrang bestellen. Dat wil niet zeggen dat je altijd op je ‘eigen’ stoel kunt zitten. Dat kunnen wij niet garanderen.

  fiscale voordelen
  machtigingsformulier

  Vul het formulier in en stuur het ondertekend naar het retouradres, of mail het naar stoeladoptie@ssbu.nl.

 • doneer

  Wanneer je wilt doneren zonder kaarten te bestellen, kun je een bedrag overmaken op Stadsschouwburg Foundation, NL03 RABO 0148 7953 82, o.v.v. donatie. 

 • anbi

  Stadsschouwburg Utrecht en de Stadsschouwburg Foundation hebben de culturele ANBI status. Dit betekent dat ze erkend zijn als een goed doel. Bijdragen aan beide organisaties zijn zowel voor bedrijven als particulieren fiscaal aantrekkelijk. De belastingdienst stelt duidelijke voorwaarden aan ANBI instellingen, zoals het publiceren van een aantal gegevens op internet. 

  De gegevens van zowel Stadsschouwburg Utrecht als de Stadsschouwburg Foundation zijn te vinden op de website federatie cultuur: anbi.federatiecultuur.nl.

  contact
  Voor vragen over sponsoring en bijdragen kun je contact opnemen met foundation@ssbu.nl.

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!