beeld winactie.jpg

Een jaar lang Utrechts theater?

Winactie in kader van landelijk initiatief Theater. Mooier dan ooit!

Win een jaar lang Utrechts theater. Daarmee vieren we dat de theaters weer open zijn. Kom dus weer genieten van al die magische momenten. Dat geroezemoes voor de voorstelling. De verwondering bij een theaterstuk. Dat kolkende applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Het kan weer! De Utrechtse podia staan klaar om je met open armen (en gepaste afstand) te ontvangen. Op vrijdagavond 18 juni om 20.00 uur klinkt er door het héle land de luidkeelse roep dat we blij zijn dat we weer open zijn. Theater. Mooier dan ooit!

wat moet je doen
Stadsschouwburg Utrecht, Podium Hoge Woerd, Theater Kikker, Theater Utrecht, De Dansers en Het Filiaal theatermakers bundelen de krachten voor een speciale actie. Je kunt een bezoek winnen voor twee personen aan vijf verschillende voorstellingen van Utrechtse gezelschappen in elk van de deelnemende podia in de periode september 2021 tot juni 2022. Het startschot voor een jaar lang theater!
Het enige wat je hoeft te doen is raden welke foto bij welke locatie hoort. Dat kun je doen via onderstaande link. De prijs, 5 x 2 vrijkaarten voor 1 persoon, wordt verloot onder de juist inzendingen.

Ik doe mee!

wat kun je winnen
De voorstellingen waar je kaarten voor kunt winnen zijn:
• Koliek van Theater Utrecht in De Paardenkathedraal in september 2021
• Verloren Dingen (7+) van Het Filiaal theatermakers in Fort Blauwkapel in oktober 2021
• Terug van Troje van Theatergroep Aluin in Theater Kikker in december 2021
• Toekomst van Werk van het Nieuw Utrechts Toneel in Podium Hoge Woerd in januari 2022
• Hold Your Horses van De Dansers in Stadsschouwburg Utrecht in mei 2022.
De exacte datum wordt vastgesteld in overleg met de winnaar.

Theater. Mooier dan ooit.
Met de landelijke campagne Mooier dan ooit telden wij met de hele sector op een speciale manier af naar het moment dat alle theaters, poppodia, festivals en musea weer open mochten. En nu maken we maken je alvast warm voor je volgende (live) bezoek. Want dat wordt ongetwijfeld mooier dan ooit! Zie ook https://mooierdanooit.nl/.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]