15092019_uitfeest_startseizoen©dorienhein-5242.jpg

We zijn weer open. Welkom terug!

Op 6 juni zijn voorlopig de twee laatste livestreams vanuit de schouwburg te zien. En vanaf 10 juni presenteren we onze voorstellingen weer 'gewoon' LIVE. Victor Luis van Es blaast op 10 juni de spits af met zijn cabaretvoorstelling 'Plan B'. Maar we laten ook grappige jeugdvoorstellingen, moderne dans en zelfs een opera zien! We mogen vooralsnog maar een beperkt aantal plaatsen verkopen (maximaal 50 per zaal), dus wees er snel bij. 

Theaterrestaurant Zindering
Er is nog meer goed nieuws. Voorafgaand aan de voorstelling kun je ook weer komen eten in ons theaterrestaurant Zindering (alleen geopend bij voorstellingen). Reserveren is verplicht. Overdag kun je vanaf 11.00 uur terecht op het terras van Mevr. Dudok. We kijken er naar uit om je weer te verwelkomen.

Veiligheid
De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en de artiesten staan voorop. De ontvangst zal wellicht anders zijn dan je van ons gewend bent en misschien iets meer tijd in beslag nemen. Kom daarom op tijd. We zullen er alles aan doen om je een aangename en mooie theaterbeleving te bieden. 

• veelgestelde vragen over onze veiligheidsmaatregelen. 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]