Drie proefevenementen op 19, 20 en 21 april

 

Op 19, 20 en 21 april openen we eindelijk - tijdelijk - onze deuren. In heel Nederland vinden in april proefevenementen plaats om te testen hoe we je veilig kunnen ontvangen. We presenteren drie voorstellingen in de Douwe Egbertszaal. Daarbij houden we gewoon 1,5 meter afstand, maar benutten we wel de hele zaal. Op die manier kunnen we 200 mensen ontvangen. Voor en na afloop van de voorstelling zullen ook de buffetten open zijn. Deze testvoorstellingen zijn de eerste stap naar een echte heropening van de cultuursector. Wil jij erbij zijn? Bereid je dan goed voor.

Op deze pagina helpen we je op weg.

Testen voor toegang
Als je een voorstelling wilt bezoeken heb je natuurlijk een ticket op naam nodig. Daarnaast moet je een negatief coronatestbewijs kunnen laten zien, dat maximaal 40 uur oud is. Een test regel je via www.testenvoortoegang.nl. Selecteer daar het proefevenement dat je bezoekt, en plan een testafspraak in. Op deze website vind je ook een uitgebreide algemene FAQ met veelgestelde vragen over de pilotevenementen, de testlocaties en de controle van je bewijs. Lees die goed door als voorbereiding op je bezoek.

Let op
• Alleen tests van deelnemende testlocaties zijn geldig. De GGD-teststraten zijn daar géén onderdeel van. Ook als je al gevaccineerd bent is een test volgens het proces van testenvoortoegang.nl noodzakelijk.
• De testlocaties liggen niet dichtbij de schouwburg. Houd rekening met een stuk fietsen of rijden. Plan ruim; je test mag maximaal 40 uur oud zijn bij binnenkomst.

Als je een ticket koopt voor een van onze proefevenementen, informeren we je natuurlijk nog uitgebreider via een servicebericht.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]