Lets stream- webbanner.jpg

Let's stream

We mogen je nog niet ontvangen en missen je enorm. Daarom een reeks tips voor online voorstellingen waar we geen kaartverkoop voor doen, maar die we wel graag met je willen delen.

Glitter / Antonin Rioche | Korzo & NDT

'Glitter' is een gechoreografeerde compositie over liefde, roem en erkenning. Het lonkt naar onze kindertijd waarin alles mogelijk lijkt en dromen nog niet vervaagd zijn. Een melancholische glimp naar verloren momenten stuwt het werk voort. De fysieke tournee moest helaas geannuleerd worden. Daarom presenteert Korzo de prachtige filmversie die gemaakt is tijdens het CaDance Festival. Op 18 april begint de reeks met een live event met uitzending van Glitter en een live Q&A met Antonin Rioche en de performers. Daarna is 'Glitter' een week lang on demand te zien.
18 april Q&A19 t/m 25 april on demand

 

The Square recordings / Scapino Ballet Rotterdam

Jonge choreografen gaan online op avontuur op een bijzondere locatie, te beginnen met Justin de Jager en Alba Castillo. Ook krijg je een kijkje achter de schermen en kun je live deelnemen aan gesprekken met de makers.
21 en 22 april | bestel kaarten

 

We haven't said enough / Nederlands Dans Theater

De dansers van NDT 2 brengen nogmaals 'The Big Crying' van Marco Goecke ten tonele. Daarnaast presenteren ze het stuk IMPASSE: een ballet van de Zweedse choreograaf Johan Inger.
20 t/m 22 apr | bestel kaarten

 

Laura H. / Toneelgroep Oostpool

Als in 2016 een jonge Nederlandse vrouw met haar twee kinderen uit het kalifaat ontsnapt, raakt iedereen in de ban van dit nieuws. Wie is deze vrouw? Hoe kwam ze in het kalifaat terecht? Hoe wist ze eruit te ontsnappen? Schrijver en journalist Thomas Rueb ging op zoek naar het antwoord op wat haar bezielde om in 2015 naar het kalifaat af te reizen. Hij sprak meer dan 150 uur met Laura, haar vader en andere betrokkenen. Hij las politieverslagen, WhatsApp-conversaties en reisde naar Koerdistan en Irak om haar verhaal te reconstrueren. Het resultaat is een aangrijpend en soms ongelooflijk relaas. Kijk de trailer.
23 apr | bestel kaarten

 

NITE Delivery / NITE

Mis je het magische theatergevoel? Behoefte aan coronaproof kunst en cultuur? Wil je acht weken lang maximalistische, absurdistische, over the top en ‘wie-heeft-DIT-nou weer-bedacht’ performances door je brievenbus? Geef je dan op voor NITE Delivery. Je bestelt eenmalig een NITE Delivery en ontvangt daarna automatisch 8 weken lang  kunst aan huis: 16 nieuwe on demand voorstellingen door het interdisciplinaire NITE ensemble. 
23 april of 7 mei | meer info & bestellen

 

live- en videostreams via Stadsschouwburg Utrecht:

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]