2_slideshow home medium 800 x 320-Hier speelt de toekomst.jpg

van jonge maker naar fame

Van jonge maker naar fame, je ziet ze allemaal bij Stadsschouwburg Utrecht. Naast de gevestigde namen, speelt hier ook de toekomst. Bijvoorbeeld Isabelle Kafando en Laura Bakker van cabaretcollectief n00b.  Zij werken nu aan hun eerste avondvullende voorstelling over de game term n00b die ‘beginner’ betekent. Hierin stellen ze zich de vraag “wanneer heb je het nu gemaakt?”.

Bij ‘The future is now’ en ‘Lachen met volle mond’ spot je veelbelovend talent, waarvan wij denken dat ze ooit in de Blauwe zaal te zien zijn en wie weet zelfs in de Grote zaal. Andries Tunru heeft deze weg bewandeld en dit is natuurlijk geweldig. Een springplank zijn voor veelbelovende makers is belangrijk, zij zijn immers de toekomst van theater.

In de spotlight voorstellingen van jonge makers die hard op weg naar fame. Meer weten over hun ambities, plannen en dromen? lees in het artikel ‘the young ones’ in ons magazine ‘Amuze’.

 

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]