Rossini_opera2day_Zindering©dorienhein--1266.jpg
gastvrij j
gastvrij j
Wijn&Spijs_Gross_10062020_SSBU©dorienhein-3495.jpg
Wijn&Spijs_Gross_10062020_SSBU_lowres©dorienhein-3637.jpg
beaujolais basisbeeld met logo.jpg

theaterrestaurant Zindering

We zijn weer open 
Met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

eigentijds en eigengereid
Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag laten proeven waar Zindering voor staat: duurzaam, vers, eigentijds en eigengereid. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. Meerdere gerechten zijn ook vegan te bestellen.

Zindering is meer
Gedurende het gehele seizoen presenteren we smakelijke, inspirerende en informerende programma’s: van culinaire proeverijen tot bezinning op zondagmiddag. Kijk in onze agenda voor meer informatie. Ook zonder voorstelling is een bezoek aan Zindering de moeite waard. Geniet ook van ons terras en het unieke uitzicht op de Dom! 

openingstijden
Zindering is op voorstellingsdagen geopend van 17.00 uur – 22.00 uur.

reserveren 
We adviseren je om van te voren een tafel te reserveren. Dat kan telefonisch via 030-2324125 (van 12.00 tot 19.00 uur) of online. Voor toegang op onze terrassen is reserveren niet nodig. 

dinerbonnen
Leuk cadeau-idee: bij onze kassa zijn dinerbonnen te koop voor Zindering t.w.v. € 10 of € 25.

onze menukaart wijzigt iedere maand
Naast onze à la carte kaart serveren we dagelijks een theatermenu 2-gangen (€ 27) of 3-gangen (€ 33,50). Vraag aan de bediening wat we vandaag voor je maken. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en koken we met liefde ook vegetarisch of veganistisch.

  • Bekijk hier de menukaart!

    Heeft u een allergie of dieetwens? De keuken houdt er uiteraard rekening mee. Meerdere
    gerechten zijn vegan te bestellen. Onze zwarte brigade helpt graag met een passende wijn bij
    uw smaak en gerecht.

    theatermenu: twee gangen  € 27, drie gangen € 33,5
    - Crèmesoep van geroosterde bloemkool met boekweit en wintertruffel
    - Mejadra van Puy-linzen, gort, eekhoorntjesbrood, eikhaas en ingelegde citroen
    - Amandelnougatparfait met chocoladesaus

    wijnarrangement: € 6 per glas

    voorgerechten  € 9.5
    - Millefeuille van Soesterknol met morille-beurre blanc en dennentopjesolie
    - Salade van geroosterde wintergroente met verse kruiden en labneh

    soep € 8.5
    - Crèmesoep van geroosterde bloemkool met boekweit en wintertruffel 

    hoofdgerechten € 20.5
    - Hertensukade met savooiekool, knolmousseline en wildjus
    - Noordzeevissoep rijkgevuld met o.a. wilde zeebaars, kokkels, venkel en tong
    - Mejadra van Puy-linzen, gort, eekhoorntjesbrood, eikhaas en ingelegde citroen

    souschef’s special € 8.5
    - Ribeye (Simmenthaler) van de BBQ met bordelaisesaus, groente, verse friet van de
    Goey-Koot en Vlaamse mayonaise

    risotto di zindering € 14.5
    - Risotto met gorgonzola dolce en Italiaanse raapsteel

    extra € 4
    - Verse friet van de Goey-Koot met Vlaamse mayonaise
    - Kleine groene salade

    kaas  €13.5
    - Selectie van 3 kazen van boerderij de Lindenhoff met toast en huisgemaakte
    vijgen-auberginechutney

    nagerechten € 7.5
    - Amandelnougatparfait met chocoladesaus
    - Friandises met koffie l thee l cappuccino

     

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]