Rossini_opera2day_Zindering©dorienhein--1266.jpg
gastvrij j
gastvrij j
Wijn&Spijs_Gross_10062020_SSBU©dorienhein-3495.jpg
Wijn&Spijs_Gross_10062020_SSBU_lowres©dorienhein-3637.jpg
beaujolais basisbeeld met logo.jpg

theaterrestaurant Zindering

eigentijds en eigengereid
Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag laten proeven waar Zindering voor staat: duurzaam, vers, eigentijds en eigengereid. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. Meerdere gerechten zijn ook vegan te bestellen.

Zindering is meer
Gedurende het gehele seizoen presenteren we smakelijke, inspirerende en informerende programma’s: van culinaire proeverijen tot bezinning op zondagmiddag. Kijk in onze agenda voor meer informatie. Ook zonder voorstelling is een bezoek aan Zindering de moeite waard. Geniet ook van ons terras en het unieke uitzicht op de Dom! 

openingstijden en zomersluiting
Zindering is op voorstellingsdagen geopend vanaf 17.00 uur. Het restaurant is gesloten van 11 juli t/m 2 september. 

reserveren 
We adviseren je om van te voren een tafel te reserveren. Dat kan telefonisch via 030-2324125 (van 12.00 tot 19.00 uur) of online. Voor toegang op onze terrassen is reserveren niet nodig. 

dinerbonnen
Leuk cadeau-idee: bij onze kassa zijn dinerbonnen te koop voor Zindering t.w.v. € 10 of € 25.

onze menukaart wijzigt iedere maand
Naast onze à la carte kaart serveren we dagelijks een theatermenu 2-gangen (€ 29) of 3-gangen (€ 35). Vraag aan de bediening wat we vandaag voor je maken. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en koken we met liefde ook vegetarisch of veganistisch.

• bekijk hier onze menukaart

  • lekkers voor thuis

    De smaakvolle producten uit de keuken van Zindering nu ook voor thuis. Eenvoudig te bereiden of om zo op te eten.

    Pot Soep of bouillon: € 5
    Onze befaamde soep! Vers, duurzaam en met pure ingrediënten. Gewoon lekker … meestal vegetarisch. Voor 2 personen / 2 porties

    Porcini Ragu vegano: pot € 7,50
    De befaamde saus uit Bologna. Maar dan veganistisch. Deze variant heeft een verrassende twist uit het Midden oosten. Lekker bij tagliatelle of papardelle. Voor 2 personen.

    Kokos Linzen dahl: pot € 7,50
    De kruidige Indiase saus met rode linzen, specerijen en kokoksroom. Lekker als basis voor curry of met naanbrood.

    Indiase pompoenpickle: potje € 5
    Fris pittige pickle, lekker bij kaas, pate de campagne of als goede combi bij kokos linzen dahl.

    Vijgen aubergine chutney: potje € 5
    Vijgen, aubergine, sinaasappel en rode ui. Lekker bij een kaasplankje of in de yoghurt.

    Limabonen in gerookte cascabel-olie: potje € 5
    Deze rijke olie met de boterige limaboon en de fruitige, licht gerookte cascabel chilipeper is een prikkelende smaakmaker! Heerlijk in soepen salades, door de pasta of als lekker snackje op brood.

    Onze voorraad wordt steeds aangevuld met nieuwe en smaakvolle producten. Heb je een vraag of suggestie, wij horen het graag.

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]