SSBU_opening_1juni_highres©dorienhein-2515.jpg
Mevr. Dudok k
Mevr. Dudok k
zocherplantsoen

dagcafé Mevr. Dudok

We staan vanaf 10.00 uur klaar met de gastvrijheid en kwaliteit die je van ons gewend bent. Het terras met uitzicht op de Dom en de bruisende fontein met de muzen komedie, tragedie en dans, nodigen uit tot een bezoek voor een drankje of een heerlijke lunch. Overdag blijft 1,5 meter afstand de norm (coronatoegangsbewijs dan niet verplicht). Op voorstellingsdagen vragen we vanaf 17.00 uur wel je coronatoegangsbewijs te tonen.

vanaf 25 september
In lijn met geldende coronamaatregelen is toegang op vertoon van een coronatoegangsbewijs ook overdag verplicht (op terras niet nodig). De 1,5 meter afstand wordt dan losgelaten. Mevr. Dudok sluit om 00.00 uur.

vier de dag met iets lekkers
Het café op de begane grond is een plek om de dag te vieren met iets lekkers, tot rust te komen met thee en een tijdschrift, of om vrienden te ontmoeten. Maar ook de ideale plek om te (net)werken, te genieten van een gezonde lunch of inspiratie op te doen in een culturele ambiance met kunstboeken, tijdschriften en kranten binnen handbereik.​

duurzaam en vers
Ons culinair team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag laten proeven waar we voor staan: duurzaam, vers, eigentijds en eigengereid. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. Meerdere gerechten zijn ook vegan te bestellen. 

Bekijk de kaart

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]