geveldoek studenten

studenten

lastminute studentenkorting
Als een voorstelling niet is uitverkocht, kun je als student (MBO, HBO of WO) vanaf een half uur voor aanvang voor € 10 een kaartje kopen, op vertoon van je bewijs van inschrijving en een geldige collegekaart (met pasfoto én studiejaar). Reserveren is niet mogelijk. Je kunt overdag wel bellen met de kassa (030 2302023) om te vragen of de voorstelling uitverkocht zal raken. De lastminute studentenkorting geldt voor één kaart per persoon, korting op korting is niet mogelijk en de hoogste korting geldt.

CJP
Wil je zeker zijn van een plaats en toch liever reserveren? Met je CJP ontvang je € 5 korting (geldt niet voor 3e rang en prijzen van € 10 of lager).

kunstvakstudenten
Voor studenten van de HKU en leden van studievereniging AKT hebben we speciale regelingen. Voor meer informatie: mail naar educatie@ssbu.nl

Altijd weten wat er speelt

Een geldig e-mail adres is verplicht!

Welkom op de nieuwe website

Op 16 april zijn onze nieuwe website en ons nieuw kaartverkoopsysteem online gegaan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt: mail de webmaster. 

let op: Wanneer je e-tickets hebt gekocht vóór 16 april, dan kun je deze niet meer downloaden. Wanneer je contact opneemt met de kassa (030-2302023) zorgen wij voor een duplicaat. Excuses voor het ongemak.