club NU kijkt verder slideshow medium.jpg
club NU kijkt verder slideshow medium 2.jpg
club NU kijkt verder slideshow medium 3.jpg

Club NU – kijkt verder

Ben jij nieuwsgierig naar culturele verrassingen? Bezoek je ons weleens, als je bijvoorbeeld naar cabaret gaat? Ben je benieuwd naar wat de schouwburg nog méér te bieden heeft? Of ben je nog nooit bij ons binnen geweest? Kom langs!

Club NU is onze selectie van toegankelijke evenementen waarvan wij denken dat ze aansluiten bij jou, als twintiger of dertiger. Zodat je verrast bent, gaat lachen, een traantje laat, dingen overdenkt en geraakt wordt. Er is veel mogelijk. Weleens toilet-cabaret gezien?

must-see shows
We hebben vier Club NU-onderdelen: must-see shows als de ‘Tasty Twelve’, minifestival ‘The future is now’, de maandelijkse comedyquiz ‘Niet zomaar een pubquiz’ en de workshopreeks ‘Dat is de kunst!’.

extra's
Er zijn vaak extra’s, zoals een nagesprek met de makers of draaiende dj’s. Of andere interessante activiteiten, georganiseerd door de zes creatievelingen van het Club NU-programmapanel. Genoeg om je hele jaar mee te vullen. Of gewoon één keertje, omdat je nieuwsgierig bent.

Onderaan de pagina zie je de Club NU-evenementen staan. Koop een kaartje voor het evenement en kom ‘verder kijken’. Je kan ons natuurlijk aanspreken (roze shirts) en een praatje maken. Er zijn ook anderen om te ontmoeten. Zien wij je dan?

Blijf op de hoogte via deze pagina, Facebook en Instagram.

 • tasty twelve

  Een selectie van twaalf diverse laagdrempelige shows in de grote én kleine zaal. Met bekende en onbekende makers. Fris, actueel, verrassend, herkenbaar, hilarisch, maatschappijkritisch en wereldwijs. Dát zijn de ingrediënten van deze culturele must-see-mix. Om je vrienden mee naartoe te nemen.

  Wat zit er in de mix? Hiphoptheater, de snelheid van het leven, lachen om bizarre situaties, de multiculturele samenleving, doordraaien anno nu, knettergek cabaret, een klimaatproblematiekdans, de zoektocht naar jezelf, vierend muziektheater, verhalen over ‘roots’ en een muzikaal fenomeen dat je bij de lurven grijpt.

  Nieuwsgierig? Kom kijken.

 • the future is now

  Ga mee op jonge makers-safari door de schouwburg. Wij voeren je in kleine groepjes langs ongewone plekken in ons gebouw, waar jonge theatermakers voor je neus opduiken. Dat is spannend, grappig, mooi en best wel persoonlijk. Geen verrekijker, wél een drankje in je hand. Ze zijn een belofte voor de toekomst, spot ze nu al.

 • niet zomaar een pubquiz

  Precies wat de titel zegt. Dit is comedy, sketches en quizzen ineen. De Utrechtse Upbeatles mixen zich met comedians van Flunknarf, compleet met bizarre bonusvragen. Weet jij alles van alpaca’s? Doe mee!

 • dat is de kunst!

  Workshops om (de) kunst (af) te kijken. Verlang je naar culturele bijscholing? Altijd al willen weten hoe je naar dans kijkt? Of hoe je naar muziek kan luisteren? Een professional geeft je de ‘tools’ in handen om het anders te ervaren.  

 • programmapanel

  We presenteren ons programmapanel: Cees, Ritania, Anthony, Fleur, Eva en Mirjam. Deze jonge creatievelingen organiseren met passie en vanuit hun culturele hart evenementen (rondom voorstellingen of los daarvan) om hun vrienden en/of de jouwe mee naartoe te nemen. Bijvoorbeeld een kussengevecht. Kom hen ontmoeten.  

Website

We helpen je ook online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in. Meer info: privacy statement

[2]
[1]